SVT > Inrikes

Thursday, 22 April, 21:30

SVT - 25 mar 20 kl. 17:57

Nytt krispaket till småföretagareRegeringen slopar tillfälligt arbetsgivaravgifterna och erbjuder rabatt på hyran för utsatta branscher i ett nytt krispaket med fokus på småföretagare..
Läs mer på SVT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nytt, krispakettill , småföretagare
- 01 jan 70 kl. 01:00

Fler nyheter från SVT

SVT - 1 timme sedan

Manliga Paradise hotel-deltagare: Skulle inte säga att man är 100 procent trygg som kvinna

Anklagelserna om övergrepp i realityserien Paradise hotel har väckt starka reaktioner och produktionen har anklagats för att inte ha tagit händelserna på allvar. Några av årets deltagare pekar på att produktionen kan göra mer när det kommer till att säkerställa en trygg stämning och miljö. – Som man kan man känna sig trygg i huset, men som kvinna skulle jag inte säga att man är 100 procent trygg, säger Niklas Arleryd, en av årets deltagare..

SVT - 1 timme sedan

Så påverkas smittspridningen av vädret

Höga temperaturer leder inte per automatik till att smittspridningen hejdas, men det påverkar en rad faktorer som leder till att färre smittas. – Det inte är utomhusklimatet i sig som är grejen, säger smittskyddsprofessorn Jan Albert..

SVT - 3 timmar sedan

Restriktionerna förlängs – hur länge orkar vi?

En stundade sommar och en pågående vaccinering hade fått många att hoppas på lättnader i coronarestriktionerna. Men icke. De förlängs, igen.

SVT - 5 timmar sedan

Därför är aprilvädret så ombytligt

De senaste dagarnas varma väder är ett minne blott. Nu är det i stället blötsnö och regn på många håll i landet. Men varför är vädret i april så skiftande?

SVT - 6 timmar sedan

Folkhälsomyndigheten: Över två miljoner har fått första dosen vaccin

Nu har över två miljoner svenskar fått minst en dos vaccin mot covid-19, uppger Folkhälsomyndigheten på torsdagen. Samtidigt varnar myndigheten för fortsatt hög smittspridning eftersom Sverige ligger högt i ett europeiskt perspektiv..

SVT - 7 timmar sedan

Regeringen och FHM förlänger restriktioner – lättnader tidigast i mitten av maj

Det blir inget av de föreslagna lättnaderna i coronarestriktionerna den 3 maj. Det var dagens bistra besked från regeringen och Folkhälsomyndigheten. Och våren till trots – restaurangerna måste stänga klockan 20.

SVT - 8 timmar sedan

Eneroth kallas till riksdagen för att förklara Brommautspel

Riksdagens trafikutskott kallar nu till sig infrastrukturminister Tomas Eneroth (S) efter regeringens utspel att Bromma flygplats ska läggas ner. – Förvirringen är stor efter regeringens besked. Det här känns inte seriöst, säger riksdagsledamoten Anders Åkesson (C)..

SVT - 10 timmar sedan

Tre svenska soldater skadade i Mali

Tre soldater har skadats i Mali, enligt ett pressmeddelande från Försvarsmakten..

SVT - 11 timmar sedan

SVT-test: Här är hudvården som fungerar mot kosmetisk akne

Fem av åtta hudvårdsprodukter som ska minska porer och pormaskar gav resultat i SVT:s test. Men i flera fall krävdes mätning med en speciell kamera för att se någon skillnad.  – Porerna är något förminskade.

SVT - 11 timmar sedan

Hudläkaren: “Starkt samband mellan akne och psykisk ohälsa”

Det finns ett starkt samband mellan akne och psykisk ohälsa, menar hudläkaren Virginia Zazo. Sofia Grahn var 20 år när hon drabbades av hudsjukdomen akne. –Jag kände mig äcklig och ovärdig att älska, säger hon i programmet Sanningen om hudvård.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.