SVT > Inrikes

Wednesday, 05 May, 23:39

SVT - 25 mar 20 kl. 17:57

Nytt krispaket till småföretagareRegeringen slopar tillfälligt arbetsgivaravgifterna och erbjuder rabatt på hyran för utsatta branscher i ett nytt krispaket med fokus på småföretagare..
Läs mer på SVT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nytt, krispakettill , småföretagare
- 01 jan 70 kl. 01:00

Fler nyheter från SVT

SVT - 30 minuter sedan

Stenevi om Sabunis förslag: ”Inte så länge jag är bostadsminister”

Hur ska unga hitta ett hem i bostadsbristen? Liberalerna vill ha fri hyressättning och marknadshyror – men det senare får ett starkt nej från Miljöpartiets språkrör Märta Stenevi. – Det finns inga förslag om marknadshyror på den här regerings bord, och det kommer inte att bli några förslag så länge jag är bostadsminister, säger hon i SVT:s Aktuellt..

SVT - 1 timme sedan

Reportern bakom avslöjandet: Ekot borde varit mer transparenta

Ekotchefen Klas Wolf-Watz menar att han agerade direkt när han fick kännedom om att en reporter hade en privat relation med en känd islamist. Men Doku-reportern Sofie Löwenmark, som avslöjade kopplingarna, tycker att man borde gjort mer. – Jag tycker att det är anmärkningsvärt att de här granskningarna har legat kvar helt okommenterade, säger hon i Aktuellt..

SVT - 1 timme sedan

Ny rapport: Svensk ekonomi klarade pandemin bättre än förväntat

Ekonomin förutspåddes bli mycket krisartad när coronaepidemin spreds över världen förra året. Men enligt en ny rapport från Svenskt Näringsliv så har effekterna blivit mycket mindre än förväntat. – På det hela taget har stödsystemen fungerat bra i Sverige, säger Jonas Frycklund, biträdande chefekonom på Svenskt Näringsliv..

SVT - 3 timmar sedan

Sverige först ut att testa EU:s coronapass

Sverige är i första testgruppen för ”gröna intyg”. Men ännu finns ingen lösning för att få med covidtester och antikroppsintyg innan deadline i juni..

SVT - 3 timmar sedan

Vaccinationspass – diskriminering eller vägen till frihet?

WHO avråder från det av hälsoskäl. Europarådet varnar för diskriminering. Samtidigt jobbar EU mot klockan för att få vaccinationspassen på plats..

SVT - 3 timmar sedan

Deltagare om dokusåpans besked: ”Drabbar alla”

Flera av årets deltagare i Paradise hotel reagerar nu på beslutet att resten av säsongen inte kommer att sändas efter misstanken om övergrepp på två deltagare. – Egentligen hade jag inte haft något problem med att de skulle fortsätta säsongen om de klippt bort de avsnitt som det gäller, säger Jennifer Paatere, en av de två kvinnor som slog larm om sexuella övegrepp..

SVT - 4 timmar sedan

Han var med när Löfven offrade sin sista heliga ko: ”Försökte svälta ut oss”

Han var en av få personer som var i rummet när Socialdemokraterna offrade sin sista heliga ko. I premiäravsnittet av SVT:s Politikbyrån ger Martin Ådahl (C) sin version om ögonblicket när Stefan Löfven gav upp LAS – och ett påstått haveri kring förhandlingsfikat..

SVT - 6 timmar sedan

Riksdagsbeslut – ny skönhetslag i sommar

Efter riksdagens omröstning idag står det klart – Sverige får en ny lag för estetiska injektioner och kirurgi. De oseriösa aktörerna ska rensas ut och patientsäkerheten ska stärkas..

SVT - 6 timmar sedan

Aktuellt specialbevakar klimatförändringarna under tre veckor

Klimatförändringarna är en av de allra största frågorna i vår samtid. Det är ett globalt problem och det drabbar vissa områden extra hårt..

SVT - 7 timmar sedan

Löfven: Vi ska inte ha någon ny fastighetsskatt

Statsminister Stefan Löfven (S) säger nej till en ny fastighetsskatt. ”Vanligt folk ska aldrig behöva oroa sig för att behöva gå från hus och hem om det område de bor i blir populärt”, skriver han i ett inlägg på Facebook..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.