Expressen > Nyheter

Thursday, 15 April, 15:49

Expressen - 18 feb 20 kl. 05:25

117 läkare: Vi fördömer tortyren som Julian Assange utsätts förWikileaks-grundaren Julian Assange utsätts för tortyr i fängelset. Det hävdar 117 läkare och psykologer från 18 länder i ett öppet brev som publiceras i den medicinska tidskriften The Lancet..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Julian Assange, The Lancet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 117, läkareVi , fördömer, tortyrensom , Julian, Assange, utsättsför
- 01 jan 70 kl. 01:00

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

FHM: ”Nu är det dags att följa rekommendationerna”

Trots att över en och en halv miljon personer har fått sin första vaccindos skenar smittspridningen i samhället – och belastningen på sjukvården närmar första vågens nivåer under våren 2020. – Belastningen på slutenvården gör att många regioner igen har ställt in angelägen vård för att klara av att hantera covid-19-patienter, säger Thomas Lindén, chefläkare vid Socialstyrelsen. .

Expressen - 30 minuter sedan

Ung flicka påkörd – förd till sjukhus

En flicka under 15 år har blivit påkörd i Helsingborg.Flickan har förts till sjukhus för kontroll och skadeläget är oklart.Polis rubricerar händelsen som en trafikolycka.

Expressen - 1 timme sedan

USA utvisar tio ryska diplomater

Vita huset har beslutat om att utvisa 10 ryska diplomater ur landet.Beskedet kommer som ett svar på anklagelserna om att Ryssland försökte påverka fjolårets amerikanska presidentval, enligt AP..

Expressen - 1 timme sedan

Ställ dina frågor till chefläkaren

Hur går vaccineringen i Stockholm? Och hur är situationen i sjukvården?Klockan 15.

Expressen - 2 timmar sedan

Barn kan få betalt i skolan – hårda kritiken: "Förvirrat”

Liberalerna driver nu frågan – om att elever ska kunna få betalt för att läsa upp sina betyg i sommar – i en rad skånska kommuner. Förslaget har dock redan fått hård kritik i Staffanstorp. – Det är ett förvirrat förslag som sänder fel signaler, säger Christian Sonesson (M), kommunstyrelsens ordförande.

Expressen - 2 timmar sedan

Drottningens drag – för att visa enad front

En debatt angående prins Harry och resten av kungafamiljens klädsel på prins Philips begravning har blossat upp.Något som fått drottning Elizabeth att i sista stund fatta ett beslut:Ingen av familjemedlemmarna ska ha militäruniform på begravningen, rapporterar Reuters. .

Expressen - 2 timmar sedan

Flerbilskrock på E18 vid Barkarby

Tre bilar har krockat på E18 vid Barkarby utanför Stockholm.Polis, ambulans och räddningstjänst på plats vid olyckan..

Expressen - 2 timmar sedan

”Man har inte tagit tag i de största problemen”

Oppositionen är inte imponerad över regeringens vårbudget.– Den får icke godkänt, säger Moderaternas ekonomiskpolitikiske talesperson Elisabeth Svantesson till Expressen.Och hon får medhåll från SD:s Oscar Sjöstedt.

Expressen - 3 timmar sedan

Lastbil har kört av vägen – stopp i trafiken

En lastbil ska ha kört av vägen i höjd med Vittene i Trollhättan. Riksväg 44 är därför avstängd i båda riktningar. Ambulans och räddningstjänst är på väg till platsen.

Expressen - 3 timmar sedan

Man till sjukhus – fastnade med hand i maskin

En man i 40-årsåldern har förts till sjukhus med ambulans efter en arbetsplatsolycka i Emmaboda kommun. Larmet kom till polisen klockan 08.49 på torsdagsmorgonen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.