GöteborgsPosten > Nyheter

Friday, 23 April, 08:07

GöteborgsPosten - 14 feb 20 kl. 11:34

Rohingyer på flykt gripna till havsTiotals människor har gripits utanför Myanmars kust, meddelar landets myndigheter. Det är den senaste gruppen rohingyer som gripits under försök att fly från delstaten Rakhine och från flyktingläger i Bangladesh..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Myanmars, Rakhine, Bangladesh

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rohingyer, flykt, gripnatill , havs
- 01 jan 70 kl. 01:00

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Stärkt orderingång för Saab

Försvarsindustrikoncernen Saab redovisar ett rörelseresultat på 597 miljoner kronor för första kvartalet. Det kan jämföras med rörelsevinsten på 560 miljoner kronor motsvarande period 2020..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Stora Enso minskar resultatet

Den finländsk-svenska skogsindustrijätten Stora Enso redovisar en vinst före skatt på 125 miljoner euro, motsvarande runt 1 260 miljoner kronor, för första kvartalet 2021. Det kan jämföras med vinsten på 209 miljoner euro motsvarande period i fjol..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Lastbil har kört in i mitträcke – E20 avstängd

Flera fordon har krockat på E20 utanför Göteborg. En lastbil har kört in i ett mitträcke.
– Vägen är avstängd, ska försöka flytta på lastbilen, säger Johan Eklund, larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Toapappersbolaget backar efter hamstringen förra året

Hygienbolaget Essity kunde inte leva upp till fjolårets toapappersförsäljning – omsättningen rasade i det första kvartalet..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Död hittad på koloniområde – misstänkt mord

En död person har hittats på Ärtholmens koloniområde i Malmö. Upptäckten gjordes av privatpersoner som larmade polis under fredagsmorgonen..

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Explosion i Stockholm – lägenheter utryms

Klockan 03.48 hördes en kraftig smäll i stadsdelen Larsboda i södra Stockholm. Någonting har detonerat i anslutning till en balkong på andra våningen..

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Något bättre än väntat av Telia

Telia redovisar ett vinstfall före skatt på drygt 34 procent i första kvartalet i år jämfört med samma kvartal ett år tidigare..

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Alla gymnasieskolor måste erbjuda sommarskola

Orimligt att inte alla gymnasieskolor i Göteborgsregionen erbjuder elever som riskerar att få underkänt i kärnämnena sommarskola..

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Mercedesägaren ger positiv prognos

Tyska fordonsjätten Daimler, som bland annat äger Mercedes, flaggar för att halvledarbristen påverkar koncernens försäljning även under andra kvartalet. Men bolaget ser ändå ljust på utvecklingen i år och räknar med återhämtning och en rörelsevinst väsentligt över 2020 års nivå. Det meddelar bolaget i samband med att rapporten för första kvartalet blivit officiell..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Vinstfall för Telia

Telia redovisar en vinst före skatt på 1 133 miljoner kronor för första kvartalet. Det kan jämföras med vinsten på 1 725 miljoner kronor motsvarande period 2020..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.