Nyteknik > Teknik

Thursday, 22 April, 23:08

Nyteknik - 14 feb 20 kl. 10:54

Tre sätt att bli framgångsrik – och gilla jobbetSe utmaningar, ta alla tillfällen till ny kunskap och lär dig hantera de aldrig sinande jobbuppgifterna. Här är tipsen som kan hjälpa dig att bli framgångsrik på jobbet..
Läs mer på Nyteknik

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tre, sättatt bli , framgångsrikoch , gilla, jobbet
- 01 jan 70 kl. 01:00

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 6 timmar sedan

Så ofta brinner Teslas bilar jämfört med snittet 

Klipp där en Model S batteri fattar eld ger många klick, Men nu har tillverkaren presenterat statistik som visar att det är tio gånger vanligare att snittbilen brinner än en Tesla..

Nyteknik - 7 timmar sedan

Lista: Åtta hetaste bilnyheterna från Kina

Glöm VW ID.6 Toyota BZ4X och Mercedes EQB. I Shanghai bjöd de inhemska tillverkarna bland annat på en valinspirerad design, 100 mils räckvidd – och elbilar för under 50 000 kronor..

Nyteknik - 10 timmar sedan

FHM vill behålla restriktioner till 17 maj

Folkhälsomyndigheten anser inte att det är läge för lättnader redan 3 maj, utan föreslår 17 maj som nytt datum. Regeringen väntas i dag komma med besked om coronarestriktioner för maj..

Nyteknik - 12 timmar sedan

Försvunnen ubåt har 53 människor ombord

En indonesisk ubåt har sjunkit utanför Bali. Den är byggd för max 500 meters djup men befaras ha sjunkit till omkring 600-700 meter, med 53 människor ombord..

Nyteknik - 13 timmar sedan

Ny milstolpe på Mars – gyllene box skapar syre

Nasa har lyckats att omvandla koldioxid till syre på Mars. Den amerikanska rymdstyrelsen hoppas i framtiden kunna använda syret för att skjuta upp raketer från ytan, eller för astronauter att andas..

Nyteknik - 17 timmar sedan

Experten: Så placerar sig länderna i slutförvarsracet

Det högaktiva radioaktiva avfallet i världen omfattar nu ungefär 300 000 ton. Men något färdigt slutförvar finns inte i något land. Så här ligger länderna till, enligt experten Magnus Holmqvist..

Nyteknik - Igår: 16:45

Nya spelregler ska skydda mot skadlig ai

Fyra nivåer av acceptabel risk men förbud mot användning av biometrisk övervakning. Det är beskedet när EU-kommissionen nu presenterar sitt lagförslag om artificiell intelligens..

Nyteknik - Igår: 16:30

De skriver ut kopia av bukspottskörtel på 30 sekunder 

Schweiziska Readily 3d har utvecklat en metod för bioutskrifter som kan underlätta testning av nya läkemedel. Nu ska de utveckla en fungerande modell av en bukspottkörtel. .

Nyteknik - Igår: 16:15

Kommissionen avvaktar med avgörande om kränkraften

Kärnkraften får vänta och naturgasen är varken inkluderad eller utesluten. EU-kommissionen tassar försiktigt i sin omdiskuterade klassificering av hållbara investeringar..

Nyteknik - Igår: 15:57

PTS om Huawei: En latent säkerhetsrisk

Hade Post-och telestyrelsen (PTS) rätt att stänga ute spionanklagade telekomjätten Huawei från de svenska 5G-näten? På onsdagen inledde förvaltningsrätten i Stockholm förhandlingar i målet som ska besvara den politiskt känsliga frågan..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.