Nyteknik > Teknik

Wednesday, 05 May, 23:05

Nyteknik - 14 feb 20 kl. 10:54

Tre sätt att bli framgångsrik – och gilla jobbetSe utmaningar, ta alla tillfällen till ny kunskap och lär dig hantera de aldrig sinande jobbuppgifterna. Här är tipsen som kan hjälpa dig att bli framgångsrik på jobbet..
Läs mer på Nyteknik

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tre, sättatt bli , framgångsrikoch , gilla, jobbet
- 01 jan 70 kl. 01:00

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 6 timmar sedan

Regeringen: Vi överväger snabba på beslut om mellanlager för kärnavfall

Regeringen öppnar för att utöka mellanlagret i Oskarshamn – före ett beslut om slutförvar av utbränt kärnbränsle..

Nyteknik - 8 timmar sedan

Chipbrist tvingar Volvo att stänga bilfabriken i Torslanda

Volvos bilfabrik i Torslanda i Göteborg kommer att stå stilla hela nästa vecka. Orsaken är brist på halvledare. Istället ska man ha produktion under en vecka i augusti, då fabriken skulle varit semesterstängd..

Nyteknik - 9 timmar sedan

Raketsteg faller okontrollerat mot jorden – oklart var den slår ner

Kinas raketsteg kan snart göra ett okontrollerat återinträde, efter en miss. Med en vikt på 21 ton tros delar krascha med dödlig fart. En rad tätbefolkade områden pekas ut som potentiella nedslagsplatser..

Nyteknik - 11 timmar sedan

Så fungerar de nya portokoderna som ersätter frimärket

I stället för att klistra fast frimärke på kuvertet kan du nu själv skriva en portokod som har samma funktion. Totalt 20 miljoner kombinationer finns och Ny Teknik har tagit en titt på tekniken bakom koderna..

Nyteknik - 12 timmar sedan

Hon vill få fler tjejer att ta plats inom teknikområdet

Eleonora Svanberg vill bryta normer, vara en förebild och inspirera fler unga kvinnor att ta klivet in på naturvetenskapliga och tekniska utbildningar. Nu får hon kungens medalj Kompassrosen..

Nyteknik - 13 timmar sedan

Forskare: Därför dröjer svensk vindkraft till havs

De flesta är överens om att det är mer effektivt att placera vindkraftverk till havs i stället för på land. Så varför finns det inte fler havsbaserade vindkraftsparker i Sverige?.

Nyteknik - 14 timmar sedan

”Elbehovet är långt större än prognoserna talar om”

DEBATT. Vi behöver vara förberedda på att elbehovet kan komma att växa markant och att det kan bli betydligt högre än vad prognoserna pekar mot, skriver Take Aanstoot och Jessica Eek, Svenska Ekomodernisterna..

Nyteknik - 14 timmar sedan

Svenskarna bakom Exeger kan få uppfinnarpris för ”hörlurssolceller”

De har vidareutvecklat tekniken för solcellsladdning av elektronikprodukter. Nu nomineras svenskduon Henrik Lindström och Giovanni Fili till det europeiska patentverkets uppfinnarpris European Inventor Award..

Nyteknik - 14 timmar sedan

Fertilitetsappar delar känsliga uppgifter: ”Mycket osäkert”

En majoritet av de mest populära fertilitetsapparna samlar in och delar känsliga data – utan användarnas vetskap eller godkännande. Det visar en studie från Umeå universitet och Newcastle University..

Nyteknik - 15 timmar sedan

Riksdagen vill bromsa regeringens planer på att stänga Bromma flygplats

En majoritet i riksdagen gör sig redo att hejda regeringens plan att snabbavveckla Bromma flygplats för en flytt till Arlanda. Men regeringen tänker inte bromsa, enligt infrastrukturministern..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.