PrivataAffärer > Ekonomi

Friday, 23 April, 07:49

PrivataAffärer - 14 feb 20 kl. 08:27

Sämre för Astra ZenecaAnalytikers förväntningar låg i genomsnitt på 0,97 dollar per aktie, enligt Infronts konsensus. Astra Zenecas intäkter under det fjärde kvartalet landade på 6.664 miljoner dollar. Analytikers snittestimat var en försäljning på 6.838 miljoner dollar.
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Astra Zeneca, Infronts, Zenecas, Zeneca, Kina

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sämre för Astra, Zeneca
- 01 jan 70 kl. 01:00

Fler nyheter från PrivataAffärer

PrivataAffärer - 15 minuter sedan

Saab slog förväntningarna

Saabs rörelseresultat blev 597 miljoner kronor för det första kvartalet 2021. Analytiker hade i genomsnitt förväntat sig 458 miljoner kronor, enligt en sammanställning gjord av Infront. Försäljningen uppgick till 9.

PrivataAffärer - 30 minuter sedan

Telia strax över förväntan

Telias ebitda-resultat före engångsposter blev 7.245 miljoner kronor för det första kvartalet 2021, enligt delårsrapporten. Genomsnittet av nio analytikerprognoser, som Infront sammanställt inför rapporten, låg på ett underliggande ebitda-resultat på 7.

PrivataAffärer - 30 minuter sedan

Essitys omsättning sjönk mer än väntat

Essity redovisar ett justerat ebita-resultat på 3.608 miljoner kronor för det första kvartalet 2021. I genomsnitt väntades ett justerat ebita-resultat om 3.

PrivataAffärer - 1 timme sedan

Fastigheter ger positivt avtryck i portföljen

Arjo är portföljens bästa aktie den senaste veckans med en uppgång på 6,1 procent. Danske Bank har inlett bevakning av aktien med en köprekommendation och en riktkurs på 79 kr. Vidare fick aktien en köprekommendation i Dagens Industri i början av veckan.

PrivataAffärer - 9 timmar sedan

Uppgifter: Biden förväntas höja kapitalvinstskatten kraftigt

S&P 500-indexet pressades i samband med att nyheten publicerades och handlas under torsdagskvällen 0,4 procent ned, från att tidigare handlats ovanför nollstrecket. ”Biden-förslaget fördubblar skattesatsen för kapitalvinster på realiserade affärer som överstiger 1 miljon dollar/…/ Det är en betydande kostnadsökning för långsiktiga investerare. Förvänta dig en nedgång i år om investerare känner att förslaget har en chans att vinna laga kraft”, uppgav Jack Ablin, grundare och investeringschef vid Cresset Capital Management, till CNBC.

PrivataAffärer - 16 timmar sedan

ECB rör inte styrräntan

Styrräntan, lägsta anbudsräntan vid refinansieringsförfarandet, ligger därmed kvar på 0,00 procent. Depositräntan lämnades oförändrad på -0,50 procent. Väntat var oförändrade räntor, enligt Trading Economics konsensusprognos.

PrivataAffärer - 17 timmar sedan

AFV: Teckna Hemnet trots prislappen

”För att se värde i aktien behöver man se framför sig en vision där Hemnet om något decennium lyckas tjäna flera gånger mer per annons än idag. Utan att göra viktiga intressenter som bostadssäljare och fastighetsmäklare upprörda längs vägen. Så länge det saknas riktiga konkurrenter tror vi möjligheterna att lyckas med det är goda”, skriver tidningen.

PrivataAffärer - 18 timmar sedan

Hedgefonder blankar Deliveroo efter börsfiaskot

Blankningspositionen i Deliveroo upptogs den 31 mars, dagen efter att Deliveroo noterades med pompa och ståt i London, en notering som omtalades hela vägen upp i regeringen som en stor seger för Londonbörsen. Aktien togs dock emot med allt annat än entusiasm och handlades ned kraftigt de första dagarna, vilket fick involverade att kalla noteringen för ”den sämsta i Londonbörsens historia”. Blankande hedgefonder var några av dem som fick sig en släng av sleven från bankfolk som arbetat med Deliveroo-noteringen och uttalade sig anonymt för Financial Times i samband med det att premiärdagen summerades.

PrivataAffärer - 18 timmar sedan

SBAB: Bopriserna vänder ner nästa år

De långa boräntorna är på väg uppåt, och de räntorna för de kortare bindningstiderna kommer att höjas tidigare än SBAB tidigare förväntat. Samtidigt fortsätter bopriserna att öka i år, men riktningen vänder under 2022 då priserna börjar falla tillbaka. Den riktningen bör enligt SBAB hålla i sig genom 2024.

PrivataAffärer - 18 timmar sedan

Trelleborg slog förväntningarna

Trelleborg redovisar ett justerat rörelseresultat om 1.350 miljoner kronor för det första kvartalet 2021. Analytikernas förväntningar låg i genomsnitt på 1.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.