DN > Utrikes

Friday, 23 April, 07:11

DN - 13 feb 20 kl. 20:00

Fjärran småplaneten Arrokoth avgör konflikt om planeternas uppkomstArrokoth, den mest avlägsna himlakropp som studerats på nära håll, visar att den tidigare dominerande teorin om hur planeterna uppkom inte. .
Läs mer på DN
Läs mer om:
Arrokoth

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fjärran, småplaneten, Arrokoth, avgör, konfliktom , planeternas, uppkomst
- 01 jan 70 kl. 01:00

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

Studio DN 23 april: DN:s reporter om mötet med Mexikos president: ”Var nog charmigt med en svensk”

Vilka frågor får en journalist ställa till en president? Mexikos president Andrés Manuel López Obrador brukar hålla presskonferens varje….

DN - 6 timmar sedan

Ytterligare 100 kan anklagas för brott under stormningen

Ytterligare minst hundra personer kan komma att anklagas för brott i samband med stormningen av USA:s kongress i början av januari – därmed….

DN - 7 timmar sedan

Daunte Wrights mamma: ”Rollerna borde ha varit fullständigt ombytta – han skulle ha begravt mig”

Daunte Wright var bara 20 när han sköts till döds vid en trafikkontroll. Vid torsdagens begravning hedrades han av medborgarrättskämpar,.

DN - 9 timmar sedan

Italienska maffian tvättar miljarder genom covidhärjad turistsektor

Maffian använder turistindustrin för att tvätta miljardbelopp, sade Italiens regering på torsdagen och pekade på en ny forskningsrapport. –.

DN - 10 timmar sedan

EU tar Astra Zeneca till domstol efter vaccinförseningen

EU-kommissionen förbereder en stämning mot Astra Zeneca efter att läkemedelsbolagets försenade vaccinleveranser. – Det är olyckligt att det….

DN - 10 timmar sedan

Kinas ökade användning av kolkraft kan stjälpa Parisavtalet

Peking. Om Parisavtalets mål om temperaturökningar på högst 1,5 grader ska nås måste Kina överge kolkraften, visar en ny studie..

DN - 16 timmar sedan

Navalnyjs organisation hotas av likvidering

Det var en seger för den hungerstrejkande oppositionspolitikern Aleksej Navalnyj att så många ryssar demonstrerade för honom i går, onsdag..

DN - 17 timmar sedan

Biden: USA ska halvera sina utsläpp till 2030

USA rivstartar president Bidens klimatmöte med kraftigt skärpta klimatmål för det egna landet – till 2030 ska utsläppen minska med 50-52….

DN - 19 timmar sedan

Trudeaus uppges presentera nya löften om utsläppsminskningar

Kanadas premiärminister Justin Trudeaus klimatplan uppges kommamed löftet att minska landets växthusutsläpp med över 40 procent före år….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.