Expressen > Nyheter

Friday, 23 April, 07:07

Expressen - 13 feb 20 kl. 18:08

Pompeo till attack mot FNUSA:s utrikesminister Mike Pompeo går till attack mot FN.Det efter den lista som släpptes där man kunde läsa om företag som kopplas till israeliska bosättningar på ockuperad palestinsk mark.– Publiceringen bekräftar den omedgörliga anti-israeliska hållningen som är utbredd inom FN, säger utrikesministern i ett uttalande, enligt AFP, rapporterar Omni..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
FN, USA, Mike Pompeo, AFP, Omni

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pompeotill , attackmot FN
- 01 jan 70 kl. 01:00

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 5 minuter sedan

”Ellas” rädsla: Att hon ska gå tillbaka till sitt våldsamma ex

Han har spottat på henne, plågat henne med ”kattklösargrepp” i ansiktet och bitit henne i näsan.I två olika rättegångar har han dömts till fängelse för grov fridskränkning mot ”Ella”.Nu har han släppts från fängelset och hon är rädd för att hon kommer att gå tillbaka till honom trots allt våld.

Expressen - 15 minuter sedan

Glädjebeskedet om vaccinet – leveransen ökar nästa vecka

Vaccinleveransen förväntas öka till Skåne och landets övriga regioner under nästa vecka. Samtidigt pågår nu ett intensivt arbete med att identifiera personer i medicinska riskgrupper och personer som lever i socialt utsatta situationer. – Vi kommer nog jobba på lite olika sätt där med drop-in och mobila lösningar, säger vaccinsamordnaren Maria Landgren om svårigheterna med fas 3 som Skåne går in i under nästa vecka..

Expressen - 30 minuter sedan

Man hittad med stickskador – polisinsats i Mölndal

På fredagsmorgonen har en man hittats med stickskador i Mölndal.– Han har anträffats utomhus, säger Johan Josarp, vakthavande befäl vid polisen i region Väst. Mannens skadeläge är oklart.

Expressen - 2 timmar sedan

Man knivskuren – allvarligt skadad

Expressen - 1 timme sedan

Explosion vid lägenhet i Farsta

En explosion har inträffat vid en lägenhet i Larsboda i Farsta, i södra om Stockholm.Ingen person ska ha skadats i explosionen.Boende i lägenheten mittemot kommer att evakueras, skriver polisen på sin hemsida..

Expressen - 1 timme sedan

Trump kallar LeBron James rasist efter tweet om polis

”Du står på tur”, skrev basketstjärnan LeBron James på Twitter intill en bild på polisen som sköt ihjäl en 16-årig flicka tidigare i veckan.Det fick ex-presidenten Donald Trump att kalla James för ”rasist”, rapporterar The Hill.Även OJ Simpson, före detta stjärna i amerikansk fotboll, kritiserar James för tweeten han senare raderade enligt New York Post..

Expressen - 2 timmar sedan

Mätning: Så sticker SD:s väljare ut – och därför går de inte att ”vinna tillbaka”

Inte bara invandringsfrågan får människor att rösta på Sverigedemokraterna.Partiet är också ett hem för dem som inte känner sig respekterade av samhället, som upplever att politikerna inte lyssnar på dem och som tycker att de får väldigt lite för skattepengarna.I Expressen/Sifos nya undersökning sticker SD-väljarna ut genom att känna sig mer ”utanför” än andra grupper.

Expressen - 4 timmar sedan

Brandmannen Efren, 20, dog under sitt första skift

Efren Medina, 20, genomförde sitt första skift som brandman.Då tog han en tupplur på brandstationen efter en utryckning – och dog i sömnen.– Sånt här borde inte kunna hända en 20-åring, säger Efren Medinas chef Tom Lackner enligt New York Post..

Expressen - 6 timmar sedan

Företag släppte ut betongslam i fjord

Uddevallaföretaget Contiga Väst bötfälls för att ha släppt ut betongslam i Byfjorden.De ska betala 100 000 kronor för miljöbrottet..

Expressen - 6 timmar sedan

Miljöpartiet är största partiet – i Tyskland

I Sverige går det trögt för Miljöpartiet, men i Tyskland går det bättre för ”Die Grünen”.De har gått om ledande CDU i en opinionsundersökning – och är landets största parti..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.