Expressen Dina Pengar > Ekonomi

Thursday, 22 April, 23:41

Expressen Dina Pengar - 27 jan 20 kl. 23:51

Björn Rosengren: ”Du skyller på andra, Amanda Lind”Björn Rosengren, tidigare socialdemokratisk näringsminister, vill möta kulturminister Amanda Lind (MP) i en direktsänd tv-debatt.Det skriver han i en debattartikel i Di:”Det är oacceptabelt att Telia i praktiken gör TV4 till en statligt ägd betalkanal, Samtidigt verkar kulturministern inte vilja befatta sig med frågan.”.
Läs mer på Expressen Dina Pengar
Läs mer om:
Rosengren, Lind, Amanda Lind, DiDet, Telia, TV4

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Björn, RosengrenDu , skyllerpå andra , Amanda, Lind
- 01 jan 70 kl. 01:00

Fler nyheter från Expressen Dina Pengar

Expressen Dina Pengar - 14 timmar sedan

KU stängde dörrarna – av rädsla för Kina

Rädslan för Kina fick konstitutionsutskottet, KU, att stänga dörrarna under utfrågningen av tidigare utrikesministern Margot Wallström (S).Utfrågningen gällde UD:s hantering av den tidigare Kina-ambassadören Anna Lindstedt och fängslade bokförläggaren Gui Minhai.– Vi har att göra med dom som lyssnar väldigt noga på det här och är beredd att utnyttja det.

Expressen Dina Pengar - Igår: 17:31

Eldorado återkallar chokladkex – risk för salmonella

Eldorado återkallar Eldorados chokladwafers – en batch av produkten innehåller salmonella, skriver Axfood i ett pressmeddelande..

Expressen Dina Pengar - Igår: 07:11

Högre resultat än väntat för Ericsson

Expressen Dina Pengar - I förrgår: 21:00

Mikael på ruinens brant – räddad av flickvännen

Efter att ha blancolånat 200 000 kronor till bilstereo och en hemmabio fick 34-årige Mikaels flickvän nog och gav honom ett ultimatum.Till slut valde hon att hjälpa honom så att de kunde flytta ihop.– Utan Emelie hade det inte gått, säger han i dag.

Expressen Dina Pengar - I förrgår: 15:09

Så gjordes testerna i ”Sanningen om hudvård”

Hudvård har blivit allt mer populärt och branschen omsätter mer pengar än någonsin.I SVT:s nya serie ”Sanningen om hudvård” är nära 300 personer med och testar hudvårdsprodukter.Syftet är att ta reda på om produkterna verkligen fungerar – och håller vad de lovar.

Expressen Dina Pengar - I förrgår: 10:53

Bulletin värvar Bali, Bard och Jan Emanuel

Nysattsningen Bulletin såg nyligen ett personalavhopp efter tvister mellan redaktion och ledning. Nu kommer tidningen gå över till att ha betalvägg på det redaktionella innehållet och firar det med att rekrytera en opionionstrojka.Hanif Bali, Alexander Bard och Jan Emanuel Johansson ansluter till Bulletin, skriver de på Facebook.

Expressen Dina Pengar - I förrgår: 09:47

H&M:s Stefan Persson vann pris – för sin vodka

H&M:s storägare Stefan Persson har i det tysta tagit hem storslam i en internationell dryckestävling.Hans vodka har utsetts till både Årets sprit och Årets vodka i Storbritannien.Kanske är prisregnet något av en tröst sedan hans anläggning eldhärjats..

Expressen Dina Pengar - 19 apr 21 kl. 07:41

Danske Banks vd avgår

Danske Banks vd Chris Vogelzang avgår, eftersom han är misstänkt för brott i Nederländerna, rapporterar danska medier.Det handlar om misstänkta penningtvättsbrott, enligt ett pressmeddelande från banken..

Expressen Dina Pengar - 19 apr 21 kl. 04:30

”Måste jag betala hälften av reparationen av min sambos bil?”

Sambolagen har ställt till det för många, ekonomiskt sett. Om man inte är insatt i vad som gäller när man flyttar ihop utan att gifta sig kan gnissel uppstå när oförutsedda utgifter dyker upp. Vem ska egentligen betala vad?

Expressen Dina Pengar - 19 apr 21 kl. 04:30

Frida, 33, har sparat en miljon med en fondrobot

Frida Boström, 33, har sparat pengar med hjälp av en fondrobot i snart tre år.Nu har hon och hennes man nått en miljon kronor.– Vi kommer kunna gå i pension vid 50.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.