Nyteknik > Teknik

Sunday, 18 April, 17:04

Nyteknik - 24 jan 20 kl. 12:24

Nu släpps Ikeas modulära högtalare FrekvensEtt modulärt högtalarsystem som kombinerar ljud med ljuseffekter. Här är frukten av Ikeas samarbete med den hajpade svenska teknik-startupen Teenage Engineering..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
Ikeas, Frekvens, Teenage Engineering

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nu släpps, Ikeas, modulära, högtalare, Frekvens
- 01 jan 70 kl. 01:00

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 9 timmar sedan

Misstagen under videointervjun som kan sänka dina jobbchanser

Kanske känns det mer bekvämt med en jobbintervju hemma i vardagsrummet än att möta rekryterarna personligen. Men videoformatet rymmer sina egna utmaningar..

Nyteknik - Igår: 07:45

Inlandsbanan – järnvägen genom hela inlandet

TEKNIKHISTORIA. Första delen av Inlandsbanan öppnades år 1912 och följande åren öppnades alltfler delsträckor. Det skulle dock ta många år att slutföra bygget och först 1937 var sista delsträckan klar..

Nyteknik - I förrgår: 16:21

Nya förslaget: Statliga auktioner för infångad koldioxid

För att klara klimatmålen måste Sverige fånga in och lagra koldioxid även från förnybara källor. Energimyndighetens förslag är att stötta ett sådant arbete med hjälp av omvända auktioner. .

Nyteknik - I förrgår: 14:33

Presenterad: Här är Audi Q4 E-tron

Audis första elbil i kompaktklassen är plattformssyskon till VW ID.4 och Skoda Enyaq. De svenska priserna för Q4 E-tron startar på 475 000 kronor..

Nyteknik - I förrgår: 11:34

Ryska covid-vaccinet Sputnik kan komma till Sverige i sommar

Det ryska Sputnikvaccinet kan komma att ges till svenskar redan i sommar. ”Det pågår diskussioner”, säger Sveriges vaccinsamordnare Richard Bergström..

Nyteknik - I förrgår: 11:20

799 miljarder till väg och järnväg: ”Största satsningen i modern tid”

Regeringen vill lägga 799 miljarder kronor på att underhålla och utveckla vägar och järnvägar åren 2022–2033. Det är en ökning med 21 procent jämfört med nuvarande plan..

Nyteknik - I förrgår: 08:44

Nu ska ryska flygande tefat ta över i luftfarten

Luftskeppet kommer sannolikt få ufo-rapporterna att spira. Ryska Aerosmena planerar lanseringen av ett ”flygande tefat” som kan ta tung last..

Nyteknik - I förrgår: 08:27

”Digitalt utanförskap leder till nytt klassamhälle”

DEBATT. Gapet mellan de mest och minst digitaliserade grupperna i Sverige ökar dramatiskt. Om insatser inte görs nu riskerar vi ett nytt klassamhälle, skriver Nexers vd Lars Kry och Microsofts Sverigechef Hélène Barnekow..

Nyteknik - I förrgår: 07:31

Budgetkritik: ”Den viktigaste klimatpolitiken just nu är industripolitik”

Det krävs tydligare satsningar i regeringens budget på att förse Sveriges industri med arbetskraft som har rätt kompetens för att klara klimatomställningen. Det anser Tomas Kåberger, ledamot av Klimatpolitiska rådet..

Nyteknik - I förrgår: 07:17

Studie: Bitcoinboom hotar Kinas klimatmål

75 procent av den datorkraft som används för att driva det globala bitcoin-systemet beräknas komma från maskiner i Kina. Och runt 40 procent av elen kommer från kolkraftverk..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.