Cornucopia > Ekonomi

Thursday, 22 April, 22:06

Cornucopia - 17 jan 20 kl. 12:34

Ionitys misstag visade sig stämma - chockhöjer nu priserna för elbilsladdning till runt 20:- SEK milenIonitys misstänkta felkonfiguration av en elbilsladdare visade sig stämma relativt sett och bolaget som skulle vara BMW, Mercedes, Ford, Audi, Porsche och Volkswagens Tesla-dödande snabbladdningsnätverk höjer nu priserna till 8:70 SEK per kWh. Det innebär att lågeffektiva bilar som Audi E-Tron kommer kosta över 20:- SEK per mil vid motorvägskörning och laddning hos Ionity.
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
SEK, BMW, Volkswagens Tesla, kWh, Audi, tron, Ionity, Supercharger, Teslas, Sverige, Euro, EUR, kWh Audi, Tesla, Volkswagens, Tesla Model, Superchargernätverk, LARS35932, Superchargerladdning

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ionitys, misstag, visadesig , stämma, chockhöjernu , prisernaför , elbilsladdning till runt 20 SEK milen
- 01 jan 70 kl. 01:00

Fler nyheter från Cornucopia

Cornucopia - 7 timmar sedan

Upptagen med författarföreläsning online i eftermiddag

Jag är upptagen med en författarföreläsning och frågestund för personalen på Västra Götalandsregionens folkhögskolor under eftermiddagen, som har läst Redovisningsavdelning Marviken som bokcirkel. Som vanligt hittar ni kalendern för mina framträdanden här. FörfattarföreläsningSom ni ser är det tämligen tomt och jag har inte varit ute på fysisk föreläsning sedan den 10:e september i Gislaved, även om jag haft en intern föreläsning för Handelskammaren i Norrköping online den 27:e november.

Cornucopia - 8 timmar sedan

Regeringen och Löfven: "Fortfarande allvarlig läge - hålla ut och hålla ihop"

Statsminister Stefan Löfven (S) meddelar att det "fortfarande är allvarligt läge" under en pågående presskonferens. Regeringen är inte redo att lyfta några restriktioner förrän smittspridning och inlagda på sjukhus går ner. Det blir inga lättade restriktioner den 3:e maj.

Cornucopia - 12 timmar sedan

Kom ihåg: Miljöpartiet stoppade utbyggnaden av Arlanda

När Miljöpartiet nu meddelade att man vill lägga ner Bromma flygplats och flytta trafiken till Arlanda, så ska man komma ihåg att Miljöparitet och ministern Per Bolund (MP) den 15:e juni stoppade utbyggnaden av Arlanda. Miljöpartist talar med kluven tunga.Arlandas flygledartorn Regeringen vill alltså stänga Bromma och flytta all trafik till Arlanda, men samtidigt har man stoppat utbyggnaden av Arlanda.

Cornucopia - 13 timmar sedan

Uppåt på alla börser - och uppgångarna fortsätter i Asien på torsdagsmorgonen

Samtliga börsindex bloggen följer steg under onsdagen, och uppgångarna fortsätter i de asiatiska tidszonerna under torsdagsmorgonen, tillsammans med små rörelser för räntor och valutor.Hittade inget foto på Netflix på teven, så det fick bli Jackbox Party Pack 4 från tiden då man fick umgås med andra. Antagligen vad Netflix tycker om Disney Plus.

Cornucopia - Igår: 18:38

Regeringen vill stänga Bromma flygplats - men saknar riksdagsstöd - räkna oavsett inte med några snabba bostäder

Regeringen och miljöminister Per Bolund (MP) vill lägga ner Bromma flygplats, vilket som eftergift för Miljöpartiet överraskar absolut ingen. Det saknas dock en riksdagsmajoritet för beslutet och dessutom är uppsägningstiden med Stockholms stad tre år. Oavsett kommer det inte snabbt bli några bostäder, för det är inte tillgången till mark som är flaskhalsen, utan tillgången till byggnadsarbetare och övriga resurser.

Cornucopia - Igår: 13:58

Swedbank reviderar upp sin ekonomiska prognos rejält - extrem återhämtning i USA

Swedbank reviderade igår upp sin ekonomiska prognos rejält för såväl Sverige, USA, Eurozonen och globalt. Ekonomin ska ta rejält fart i och med sommaren och framåt. Man sänker dock prognoserna för Norge och Danmark.

Cornucopia - Igår: 12:31

Extra tysta däck till elbil

Betalt samarbete med Dackoline.se.
Det är ju hög tid att ha bytt till sommardäck om du inte redan har gjort det, sett till datum och väder.

Cornucopia - Igår: 08:03

Apple lanserade billiga spåraren AirTag - men integritetsskydd minskar användbarheten och väcker frågor

På gårdagens Spring Loaded-evenemang lanserade slutligen Apple sin Tile- och Samsung SmartTag-kopia AirTag. Spårarna är mycket prisvärda och behöver inga abonnemang, men på grund av Apples allt starkare profilering på den personliga integriteten och säkerhet (i kontrast mot Facebook och Google) gör att spårarna antagligen inte duger som stöldskydd, samt väcker andra frågor om t ex kollektivtrafik.Apple Magic Keyboard AirTags använder BlueTooth LE och ska på det billiga utbytbara knappcellsbatteriet klara sig åtminstone ett år.

Cornucopia - Igår: 07:21

Kraftigaste nedgången på Stockholmsbörsen sedan oktober - raset fortsätter i Asien under onsdagsmorgonen

Börserna särskilt i Europa föll hårt under gårdagen, och för Stockholmsbörsen var det den största nedgången en enskild dag sedan i oktober. Kraftiga nedgångar fortsätter i Asien under morgonen.Dyrt björnskinn som säljs efter att björnen faktiskt är skjutenStockholmsbörsens storbolagsindex OMXSPI gick -2.

Cornucopia - I förrgår: 17:33

License to Trim med Stihl

En ny batteridrivet gårds- och byggverktyg har införskaffats efter månaders kötid, nämligen Stihls lilla enhands batterisåg GTA26. Perfekt och lättarbetad för där det inte går att använda nya slyröjsågen, men också för den fortsatta renoveringen av ladan. Stihl GTA26Stihl verkar ha träffat helt rätt med GTA26, som ska vara slutsåld i hela landet med månaders kötid och långa listor av väntande kunder iaf hos byns lokala järn-, maskin-, bygg-, trädgård-, postombud och Systembolag.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.