Vimmerby Tidning > Nyheter

Wednesday, 28 July, 06:58

Vimmerby Tidning - 25 jun 21 kl. 02:38

En kamp mot klockan i MiamiArbetet fortsätter i oförminskad takt vid massorna efter husraset i Miami. Ett dödsoffer har konstaterats, och 99 personer saknas. Men hoppet om att hitta överlevande är inte ute. –Vi hörde ljud. Inte människor som ropade, men ljud.
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
Miami, Ray Jadallah

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: En kampmot klockan i , Miami

Fler nyheter från Vimmerby Tidning

Vimmerby Tidning - 15 minuter sedan

Stämmer inte att vi är beroende av import av fossil el

Samtliga riksdagspartier borde vara överens om att effektivisering och ökad förnybar elproduktion – också i Kalmar län– är en förutsättning för att Sverige ska klara klimatmålen och underlätta för industrin och transportsektorn att bli fossilfri och fortsatt konkurrenskraftig..

Vimmerby Tidning - 15 minuter sedan

Slipknots tidigare trummis död

Joey Jordison, tidigare trummis och originalmedlem i det amerikanska heavy metalbandet Slipknot har avlidit, 46 år gammal, rapporterar BBC..

Vimmerby Tidning - 45 minuter sedan

Krävs lokal investering för att vända narkotikatrenden

Även om narkotikakonsumtionen i Sverige är låg i jämförelse med andra länder i Europa, så går inte utvecklingen åt rätt håll och attityden bland unga har blivit alltmer tillåtande..

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

Publiken inte rädd för att smittas av corona

Publiken är tillbaka i biograferna och framför livescenerna. Minskade restriktioner och en sjunkande smittkurva får branschen att dra en lättnadens suck..

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

Mobilförbud i skolan inte bara bra

Mobilens plats i klassrummet är en laddad fråga. Regeringen vill se ett förbud men alla håller inte med om att mobiler i skolan är av ondo. –I nio fall av tio handlar mobilanvändandet i klassrummen där mobiler är tillåtna om skolrelaterade saker, säger Anita Grigic Magnusson, doktorand i tillämpad IT vid Göteborgs universitet..

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

Glamox fastighet såld – Finns hopp om 50-talet nya jobb

Nu är det klart, Glamox har sålt sin industrilokal i Gårdveda. Ny delägare är Vimmerbyföretaget JMC Affärsutveckling AB, genom Jens Carlsson. "Det finns anledning att hoppas på ett 50-tal nya arbetstillfällen", säger han..

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

Sverige i täten efter första OS-delseglingen

Samtliga sex svenska besättningar är i gång med OS-seglingen – och först ut på onsdagen tog svenska guldhoppet i 470-klassen, duon Anton Dahlberg och Fredrik Bergström, ledningen direkt..

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

Regnet drar norrut – men lugnar sig

I takt med att tisdagens kraftiga regnoväder i södra Sverige har dragit vidare norrut under natten har det samtidigt tappat i intensitet. –Men det kan generellt förekomma lokalt kraftiga skurar även i dag, säger Mattias Lind, meteorolog på SMHI..

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

Tredje raka segern efter ny rysare

Det såg illa ut ett tag och sedan igen i slutet..

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

Misstänkta mensrubbningar efter vaccinering

Hundratals svenska kvinnor har rapporterat mensrubbningar efter att ha vaccinerats mot covid-19. Både Läkemedelsverket och den europeiska läkemedelsmyndigheten EMA följer utvecklingen, men kan i dagsläget inte säga om det rör sig om en biverkan eller inte..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.