News55 > Nyheter

Thursday, 29 July, 10:23

News55 - 25 jun 21 kl. 02:38

En kamp mot klockan i MiamiArbetet fortsätter i oförminskad takt vid massorna efter husraset i Miami. Ett dödsoffer har konstaterats, och 99 personer saknas. Men hoppet om att hitta överlevande är inte ute. – Vi hörde ljud. Inte människor som ropade, men ljud.
Läs mer på News55
Läs mer om:
Miami

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: En kampmot klockan i , Miami

Fler nyheter från News55

News55 - 5 minuter sedan

SOK-läkaren: “Det här man oroar sig för”

Mitt under OS testar en av de aktiva positivt för covid-19. En mardröm, konstaterar Per "Pliggen" Andersson, läkare i den svenska OS-truppen, efter nyheten om Sam Kendricks. - Det här är ju det man oroar sig för ska ske, säger han till TT.

News55 - 3 minuter sedan

Fredricsons drag inför OS: Bantade guldhästen

Minsta detalj är av vikt. Här är förklaringen till att Peder Fredricson väntade länge med att bestämma sig för All In i OS. - Jag ville se om jag kunde få honom i form.

News55 - 10 minuter sedan

Strandade fraktfartyget framme i Europa

Fraktfartyget Ever Given, som strandade i Suezkanalen i våras och stoppade stora delar av världshandeln, har under torsdagsmorgonen kommit till hamn i nederländska Rotterdam – mer än fyra månader efter att det fastnade. Tanken är att fartyget ska ligga….

News55 - 15 minuter sedan

Kvarts miljon antagna till höstens utbildningar

Allt fler vill plugga. Antalet antagna till höstens högskolestudier ökar med två procent jämfört med förra året. Mest populära är juristprogrammen i storstäderna.

News55 - 2 timmar sedan

Olsson nerpetad till tredje plats

Josefin Olsson fortsätter sin medaljakt i OS-regattan. Under torsdagens halkade svenskan ner ett hack – men Sverige är fortfarande kvar i topp tre i damernas laser radial. – Det är mycket som kommer kunna hända.

News55 - 30 minuter sedan

Svensk BNP fortsätter att stiga

Sveriges bruttonationalprodukt (BNP) ökade med 2,5 procent i juni säsongsrensat och jämfört med i maj, enligt en preliminär sammanställning från Statistiska centralbyrån (SCB). BNP-indikatorn pekar på en ökning av BNP med 0,9 procent, säsongsrensat, und….

News55 - 45 minuter sedan

Kom för nära fjällrävar – åtalas

En man i 80-årsåldern åtalas för artskyddsbrott efter att ha vistats alltför nära en lya där det fanns fjällrävsungar, rapporterar SVT Nyheter Jämtland. En grupp som arbetar med Svenska fjällrävsprojektet upptäckte mannen bara cirka 25 meter från lyan v….

News55 - 45 minuter sedan

SCB: 10,3 procent arbetslösa

I juni var 591 000 personer arbetslösa, vilket motsvarar en arbetslöshet på 10,3 procent. Eftersom SCB har ändrat beräkningsmetod för arbetslöshetsstatistiken görs ingen jämförelse med motsvarande månad 2020. Antalet sysselsatta uppgick till 5 144 000 p….

News55 - 1 timme sedan

Evakuering i Alaska – tsunamivarning råder

Tsunamivarningar har utfärdats för norra Stilla havet efter en jordbävning med magnitud 8,2 i södra Alaska, meddelar USA:s statliga övervakningssajt tsunami.gov . Invånare längs kusten uppmanas att evakuera.

News55 - 1 timme sedan

Netflix inför vaccinationskrav

Netflix inför vaccinationskrav på alla sina amerikanska produktioner, rapporterar Hollywood Reporter . Kravet gäller i den så kallade "zon A" där skådespelarna arbetar och befinner sig under inspelning. Enligt de riktlinjer som den amerikanska filmbrans….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.