SVT > Inrikes

Friday, 30 July, 02:45

SVT - 24 jun 21 kl. 23:02

Leijonborg tror på extraval: ”Svårt att se någon annan realistisk lösning”Ett extraval närmar sig. Det tror panelen som deltog i torsdagskvällens Aktuellt. – Det är svårt att se någon annan realistisk lösning, säger Lars Leijonborg, före detta partiledare för Folkpartiet..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Aktuellt, Lars Leijonborg, Folkpartiet

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Leijonborg, tror, extraval, Svårtatt se någon annan , realistisk lösning

Fler nyheter från SVT

SVT - 45 minuter sedan

Banvall bortspolad – stopp i tågtrafiken mellan Göteborg och Falun

Det är stopp i tågtrafiken mellan Göteborg och Falun, sedan en bit av banvallen mellan Ställdalen och Hällefors spolats bort i översvämningar till följd av skyfallen, rapporterar Sveriges radio P4 Värmland..

SVT - 4 timmar sedan

Högst långtidsarbetslöshet bland utrikes födda kvinnor

Långtidsarbetslösheten har förstärkts till följd av pandemin. I juni 2021 var antalet arbetslösa 591 000 vilket motsvarar en arbetslöshet på 10,3 procent, det visar nya siffror från SCB..

SVT - 4 timmar sedan

Advokaten ser trendbrott: ”Behöver inte hållit i vapnet för att dömas”

Efter dagens uppmärksammade dom i Gamlestadsmålet – där fyra män fick livstidsfängelse trots att det inte var bevisat vem som sköt – ser advokat Ingela Hessius ett trendbrott hos domstolarna. – Man behöver inte vara den som har hållit i vapnet för att dömas till livstid, säger hon i SVT:s Aktuellt..

SVT - 8 timmar sedan

Fyra livstidsdömda för gängmordet i Gamlestaden

En söndagskväll i maj förra året sköts en 33-årig man med nio skott på öppen gata i Gamlestaden i Göteborg. Nu har fyra män dömts till livstids fängelse för dådet. En av dem är 29-årige Sebastian Jobe, som i utredningen pekas ut som ledare för det kriminella nätverket i södra Biskopsgården..

SVT - 8 timmar sedan

Okunniga campare ett problem – kör sönder marken i naturreservat

Fler och fler skaffar husbil – men det är inte alla som har koll på lagar och regler. Terrängkörning, latrintömningar och tjuvcamping orsakar problem i naturreservaten längs den svenska kusten..

SVT - 12 timmar sedan

Dramatisk vädersommar – många katastrofer samtidigt

Översvämningar, skyfall, ökenvärme och enorma skogsbränder – extrema väderhändelser har i sommar avlöst varandra på flera håll i världen. Hur vanligt är det och går det att förbereda sig? Meteorologiprofessor Gunilla Svensson och hydrolog Zahra Kalantari reder ut..

SVT - 13 timmar sedan

Stora mängder regn väntas i norra och mellersta Sverige – SVT direktrapporterar

Under torsdagen och fredagen väntas stora mängder regn i norra och mellersta Sverige – SMHI har utfärdat en klass 1-varning i Jämtland, Västernorrland, Gävleborg och Dalarna, där det kan komma lokalt upp till 60 millimeter regn..

SVT - 16 timmar sedan

Vinden stänger Visby hamn för kryssningsskepp

Hårda vindar stoppar kryssningsfartyg från att lägga till i Visby hamn..

SVT - 16 timmar sedan

Många undviker att svara när SOS Alarm ringer

De flesta känner till att det är till 112 man ska ringa vid en nödsituation. Men vad alla inte känner till är att det är SOS Alarm som ringer upp när det står 08 112 i displayen – och många väljer att inte svara..

SVT - 16 timmar sedan

Ännu mer regn väntas – SMHI går ut med varningar

Det har varit dramatiskt väder i flera delar av Sverige de senaste dagarna. Nu väntas ännu mer regn på kort tid. SMHI har utfärdat klass-1 varningar för både Dalarnas och Gävleborgs län..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.