GT > Nyheter

Thursday, 29 July, 10:33

GT - 24 jun 21 kl. 19:18

Skådespelaren Med Reventberg är dödSkådespelaren och Nationalteatern-grundaren Med Reventberg är död.Hon blev 73 år gammal och sörjs nu av flera kolleger.– Det är en nära vän och nära arbetskamrat under mer än 50 år som lämnar in. Det är smärtsamt, säger tidigare Nationalteaternkollegan Hans Mosesson.– Det är en ofattbar stor sorg och en jätteförlust.
Läs mer på GT
Läs mer om:
Med Reventberg, Nationalteatern, Nationalteaternkollegan Hans Mosesson, Anki Rahlskog

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SkådespelarenMed , Reventbergär död

Fler nyheter från GT

GT - 1 timme sedan

Gängtopp mördades – historisk dom faller

Mannen i 30-årsåldern var på väg hem från en födelsedagsfest i Gamlestaden när han sköts till döds med nio skott. Nu står 16 personer åtalade för delaktighet i mordet – och i andra, planerade mord.I dag faller domen i det för Göteborg historiskt stora gängmålet.

GT - 1 timme sedan

Krävs mirakelvändning: ”Måste tro på det”

GÖTEBORG. Häcken åkte på en rejäl smäll i det första mötet mot Aberdeen i den andra kvalomgången till Uefa Conference League. Inför returmötet krävs det att de vinner med fyra mål.

GT - 1 timme sedan

Anas Khalifa predikade våld och hyllade terror – lämnar nu extremismen

I nära 20 år var han en centralfigur i den radikala våldsbejakande islamistiska miljön i Sverige.Nu säger Anas Khalifa att han har hoppat av och berättar i en intervju på sajten Doku om sitt sensationella beslut.Han predikade våld och extremism, han ”älskade” Usama Bin Ladin och hyllade terroristattacken mot tidskriften Charlie Hebdo.

GT - 1 timme sedan

Khalifas märkliga svar – talar han sanning nu?

Anas Khalifa, 38, har under många år – som en auktoritet inom den radikala islamistiska miljön – hunnit sprida antisemitisk propaganda, hat mot homosexuella, judar, kristna, andra muslimska trosriktningar och hyllat terrorattackerna den 11 september.
Nu lämnar han salafismen..

GT - 3 timmar sedan

Rån i centrala Göteborg – tre halskedjor avryckta

Tre män ska vid separata tillfällen i Göteborg ha blivit av med var sin halskedja under natten. Ingen uppges vara skadad och enligt uppgifter till GP ska polisen inte misstänka någon koppling mellan rånen. .

GT - 6 timmar sedan

Lena och Therese vet att de snart ska dö

Lena Eriksson är 38 år men har redan planerat sin begravning.Det svåraste är inte rädslan säger hon, utan vetskapen att hon snart kommer tvingas lämna sina tre döttrar för alltid.– Värst var det när socialtjänsten bestämde att jag inte längre fick vara ensam med barnen, säger hon.

GT - 12 timmar sedan

”Handbollen hjälper mig mot min psykiska ohälsa”

Loui Sand, 28, är på väg tillbaka till handbollsplanen igen.Till hösten är ambitionen att vara en del av det allsvenska herrlaget Kärra HF – som första spelare någonsin efter att ha genomgått en könskorrigering.– Handbollen hjälper mig jättemycket mot min psykiska ohälsa, säger han.

GT - 15 timmar sedan

Bil kraschade in i träd – en till sjukhus med ambulanshelikopter

En personbil kraschade på onsdagskvällen in i ett träd på länsväg 2559 i Tådene, Lidköpings kommun.– Föraren var fastklämd så räddningstjänsten fick få loss föraren, säger Fredrik Svedemyr, polisens presstalesperson.Föraren har förts till sjukhus med ambulanshelikopter..

GT - 16 timmar sedan

Klubbvänner räddade mediejätten Stampen

Den krisande mediejätten Stampen var på väg mot undergången när 81 miljoner kronor kastades fram i en nyemission. Ägaren Peter Hjörne hade räddats av sina klubbkamrater i Royal Bachelors Club – som företagsrekonstruktören som hanterade krisen, flera av de nya aktieägarna och Stampens tidigare nyckelpersoner. Alla är de medlemmar i den slutna herrklubben i Göteborg.

GT - 17 timmar sedan

”Man spelar mer för sig själv utomlands”

Fler och fler fotbollsspelare väljer att lämna Sverige som unga. En av de som gjort det är Liam Mekic, 17. Förra sommaren lämnade han BK Häcken för den italienska klubben Spal.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.