Expressen > Nyheter

Tuesday, 27 July, 08:17

Expressen - 23 jun 21 kl. 17:53

Filmen visar maskerade männens attack – en dödÖvervakningsfilmen visar kroggäster som umgås och barn som leker i centrum.Plötsligt springer två svartklädda män fram till ett av borden på uteserveringen – och börjar skjuta en man i ryggen.I ett kaosartat tumult försöker vissa människor fly – andra kastar sig till marken.Filmsekvensen är ett av få spår efter gärningsmännen bakom söndagens restaurangmord i Sätra..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Sätra

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Filmenvisar , maskerade, männens, attacken död

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

Man i 20-årsåldern död efter singelolycka i Svalöv

Under natten inträffade en trafikolycka utanför skånska Svalöv. ”En personbil kör av vägen och kolliderar med ett träd”, skriver polisen på sin hemsida. Bilens förare, en man i 20-årsåldern, omkommer i olyckan.

Expressen - 45 minuter sedan

Larmet: Unikt p-piller slut i hela Sverige

P-pillret Qlaira, som bland annat används som behandling mot endometrios, är slut på alla apotek i Sverige, rapporterar SVT Nyheter. .

Expressen - 1 timme sedan

Regionerna bryter mot diskrimineringsreglerna

Flera svenska regioner har antagit riktlinjer för att patienterna inte ska få välja vårdpersonal utifrån etnicitet. Dagens Nyheter kan nu visa att flera av dem bryter mot sina egna riktlinjer. .

Expressen - 1 timme sedan

Merit Hemmingson om mötet med giganten: ”Som att spela på moln”

Merit Hemmingson är musikern som åkte till USA för att hämta hem ett jazzband, släppte skivor med tolkningar av svensk jazzmusik – och döpte sin höna till Agda i en hyllning till Cornelis Vreeswijk.I ”Sommar i P1” berättar hon om kärleken till musiken och hemmet hon hittat på Gotland.Hon berättar också om grannarna som anmälde henne till myndigheterna – för att hon hade djur.

Expressen - 1 timme sedan

Jonatan fastnade mitt i stormen: "Fullkomlig kaos"

När Jonatan Lindholm, 47, var ute med sin båt på Västkusten förra helgen vaknade han mitt i natten av ett ”fullkomligt kaos” utanför.Det slutade med att han blev upphissad av Sjöräddningssällskapet helikopter i stormen.Nu hyllar han organisationen.

Expressen - 1 timme sedan

Turister tar flyget hem trots att de är smittade

Flera danskar har smittats av covid-19 under sin utlandsresa – men trots det har de satt sig på flyget hem. Uppgifterna väcker stor ilska. – Det är hänsynslöst och oansvarigt.

Expressen - 1 timme sedan

Person uppdragen ur vattnet i Härnösand

En person har dragits upp ur vattnet vid Nybron i centrala Härnösand.Omständigheterna och skadeläget för personen är i nuläget oklara.– När vi kom fram fick vi snabbt upp personen i vattnet, säger Fredrik Lindqvist, inre befäl vid räddningstjänsten medelpad.

Expressen - 3 timmar sedan

Britney hävdar pappan skott sig på förmyndarskapet

Britney Spears har tagit första steget att byta ut pappan som sin finansiella förmyndare.Under måndagen överlämnades ansökan till domstol av popstjärnans advokat.I dokumentet anklagar Britney Spears sin pappa för att ha stoppat stora delar av hennes inkomster i egen ficka, rapporterar TMZ..

Expressen - 9 timmar sedan

Estelle, 54, sista offret i husraset att identifieras

Estelle Hedaya, 54, var en utåtriktad kvinna som älskade att dansa. Under måndagen blev hon det 98:e och sista dödsoffret att identifieras efter huskollapsen i Miami för en månad sedan. – Hon nämnde alltid Gud varenda gång hon kämpade med något, säger hennes bror Ikey Hedaya till nyhetsbyrån AP.

Expressen - 9 timmar sedan

Uppskattat Kungabesök – ”tycker det var flott”

Under tisdagskvällen spelade Lisa Nilsson den tolfte konserten på hennes sommarturné. Denna gång på Soliden och där fanns delar av kungafamiljen på plats. – Uppskattar att de kom jättemycket att de tog sig tid att komma hit, säger Lisa Nilsson.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.