Expressen Dina Pengar > Ekonomi

Thursday, 29 July, 11:16

Expressen Dina Pengar - 23 jun 21 kl. 17:18

Direkttåg Stockholm–Berlin rullar från och med söndagSnälltåget öppnar en ny nattågslinje mellan Stockholm och Berlin, den första direktlinjen mellan städerna sedan 1990-talet. – Vi har sett ett ökat intresse för Berlin, säger Snälltågets presschef Thomas Charrier..
Läs mer på Expressen Dina Pengar
Läs mer om:
Stockholm–Berlin, Stockholm, Berlin, Snälltågets, Thomas Charrier

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Direkttåg, Stockholm–Berlin, rullarfrån och med , söndag

Fler nyheter från Expressen Dina Pengar

Expressen Dina Pengar - 17 timmar sedan

Försvunna Allra-topparna pekas ut: ”Centrala roller”

Förra veckan dömdes fyra Allra-toppar till fängelse.Samtidigt ökar pressen på de tidigare direktörerna Mattias Bengtsson, 43, och Ewran Mersin, 44.De har tidigare varit på flykt som internationellt efterlysta.

Expressen Dina Pengar - 22 timmar sedan

Spotify visar oväntad vinst – skruvar upp prognoserna

Spotify har ökat sin viktigaste inkomstkälla och har i dag 165 miljoner prenumeranter.Det innebär oväntad vinst samtidigt som helårsprognosen skruvas upp.Det framgår av strömningsjättens rapport för andra kvartalet..

Expressen Dina Pengar - Igår: 07:00

Topp-vd:n blev levande begravd i snömassorna

En lavinolycka begravde Peter Carlsson i snömassor, först efter flera minuter hittades han. Livlös.Händelsen blev en personlig vändpunkt och startskottet för en batterifabrik som knappt någon mer än han själv trodde på.

Expressen Dina Pengar - Igår: 04:30

Guide: Så undviker ni syskonbråk om arvet

Sällan har intresset kring testamente varit så stort som under pandemin. Och det finns många skäl att få testamentes-koll, ett är att undvika bråk med sina syskon. För en stor majoritet tjafsar – eller bråkar – om arvet, visar en ny amerikansk bok.

Expressen Dina Pengar - Igår: 04:30

Varningen om tillägget – många får annat belopp

I september får cirka hälften av Sveriges pensionärer högre pension då det nya inkomstpensionstillägget (ITP) börjar betalas ut. Men missuppfattningarna om tillägget är många, inte minst att alla kommer att få maxbeloppet 600 kronor, skattefritt. – De allra flesta får ett helt annat belopp, säger Agneta Claesson på Pensionsmyndigheten.

Expressen Dina Pengar - Igår: 04:30

Experten: Här är den bästa airfryern för dig

Enigt jämförelsesajten Pricerunner har intresset för airfryers – varmluftsfritöser – exploderat under pandemin.Men vad är det egentligen för en apparat, och är det verkligen nyttigare än en vanlig fritös? Och framför allt – vilken maskin ger godast resultat?

Expressen Dina Pengar - Igår: 14:14

”De är avskyvärda – och en förolämpning”

Speljätten Activision Blizzard stäms för att ha tillåtit sexuella trakasserier på arbetsplatsen.Nu har nästan 1 000 anställda skrivit under ett brev till stöd för stämningsansökan, enligt Bloomberg.”Vi litar inte längre på att våra ledare placerar anställdas säkerhet före sina egna intressen”, står det bland annat i brevet..

Expressen Dina Pengar - Igår: 14:00

Ställ dina frågor om situationen på börsen

Hur ska man tänka kring sitt sparande när börsen går ned? Och när är det läge att börja investera i aktier?Klockan 15.

Expressen Dina Pengar - 22 jul 21 kl. 14:10

Därför fälls de åtalade i Allra-härvan

Domen i målet mot pensionsbolaget Allra föll i dag i Svea hovrätt.– Mycket av hur premiepensionssystemet var uppbyggt tidigare var som en enda stor godisbutik för folk som hade brottsliga avsikter, säger Leif Brännström, reporter på Expressen som bevakat fallet. .

Expressen Dina Pengar - 26 jul 21 kl. 10:43

Problem hos Klarna – betalning dras dubbelt

Ett tekniskt strul hos Klarna har orsakat att vissa kunder debiterats två gånger. I ett mejl till Aftonbladet bekräftar Klarna att det dragits två gånger.”Vi arbetar för närvarande med att lösa problemet.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.