Regeringen > Nyheter

Sunday, 25 July, 18:14

Regeringen - 23 jun 21 kl. 17:01

Remiss av promemorian Gränsöverskridande distribution av fonderHär kan du ta del av vilka instanser som Finansdepartementet har remitterat promemorian Gränsöverskridande distribution av fonder..
Läs mer på Regeringen
Läs mer om:
Gränsöverskridande, Finansdepartementet

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Remissav , promemorian, Gränsöverskridande, distributionav , fonder

Fler nyheter från Regeringen

Regeringen - I förrgår: 10:00

Fortsatt oförändrad prognos för vaccination mot covid-19

Enligt Folkhälsomyndighetens uppdaterade prognos som kommer var fjortonde dag är bedömningen fortsatt att alla vuxna har erbjudits minst en dos vaccin senast den 19 september 2021..

Regeringen - I förrgår: 09:40

Remiss av promemorian Ändringar i det tillfälliga inreseförbudet från tredjeland

Här kan du ta del av till vilka instanser Justitie­departementet har remitterat promemorian Ändringar i det tillfälliga inrese­förbudet från tredjeland..

Regeringen - I förrgår: 09:33

Utökade möjligheter för deltagare i internationella elittävlingar att resa in i landet

Regerings­kansliet remitterar i dag ett förslag om ändring i det tillfälliga inrese­förbudet från tredje­land. Syftet med förslaget är att utöka möjlig­heterna för personer som ska delta i inter­natio­nella elit­tävlingar att resa in i Sverige..

Regeringen - I förrgår: 09:33

Ändring i det tillfälliga inreseförbudet från tredjeland

Promemorian innehåller ett förslag till ändring i förord­ningen om tillfälligt inrese­förbud till Sverige som ska utöka möjlig­heterna för personer som ska delta i eller utföra nöd­vändiga arbets­uppgifter vid inter­natio­nella elit­tävlingar att resa in i Sverige från tredje­land (dvs. från andra stater än EES-stater eller Schweiz)..

Regeringen - 22 jul 21 kl. 16:02

Ändring av uppdraget att digitalisera de nationella proven m.m.

Regeringen ändrar uppdraget till Statens skolverk att dels utveckla och tillhandahålla digitaliserade nationella prov och bedömningsstöd i grundskolan och på gymnasial nivå, dels sträva efter att en så stor andel av proven som möjligt ska automaträttas (U2017/03739, U2019/03788)..

Regeringen - 22 jul 21 kl. 14:42

Penningtvätt och ekonomisk återhämtning på videomöte

När EU:s ekonomi- och finansministrar träffas på ett videomöte 26 juli står ekonomisk återhämtning i EU på agendan. Finansministrarna kommer även få en presentation av ett nytt paket om att bekämpa penningtvätt och terrorism..

Regeringen - 22 jul 21 kl. 13:27

Stärkande av länders sjukvårdskapacitet genom stöd till Världshälsoorganisationens Afrikakontor

Sverige ökar sitt stöd till Världshälsoorganisationen genom extra stöd till organisationens Afrikakontor (WHO AFRO), som nu uppgår till 100 miljoner kronor. Sverige bidrog 2020 med 50 miljoner, vilket nu kompletteras med ytterligare 50 miljoner kronor även för år 2021. Denna utbetalning, från ordinarie biståndsbudget, bidrar både till att stödja organisationens möjlighet att svara på den omedelbara pandemin och även agera för stärkta hälsosystem i framtiden..

Regeringen - 22 jul 21 kl. 13:11

Regeringen ingår ytterligare vaccinavtal

Regeringen har beslutat att ytterligare säkra upp den långsiktiga tillgången till vaccin mot covid-19 genom att beställa doser från tillverkaren Sanofi. Totalt handlar det om upp till 4,9 miljoner doser som, förutsatt godkännande, väntas levereras i huvudsak under 2022..

Regeringen - 22 jul 21 kl. 12:39

Per Olsson Fridh i möte med USAID-chefen Samantha Power

Minister för internationellt utvecklingssamarbete Per Olsson Fridh har idag samtalat med Samantha Power, som sedan maj är chef för USA:s biståndsmyndighet USAID..

Regeringen - 22 jul 21 kl. 12:30

Ny ambassadör i Bolivia

Regeringen har idag utsett Nicolas Weeks till ambassadör i La Paz..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.