Sydsvenskan > IT

Wednesday, 01 December, 14:18

Sydsvenskan - 12 nov 10 kl. 18:39

Wikileaks registreras i IslandREYKJAVIK. Organisationen Wikileaks har officiellt registrerats som bolag i Island, trots att bolaget Wikileaks saknar kontor och formell affärsverksamhet enligt organisationens talesperson Kristinn Hrafnsson..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Island, Reykjavik, Wikileaks, Kristinn Hrafnsson, Hrafnsson, Sunshine Press Productions, Sverige

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Wikileaks, registrerasi , Island

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 24 maj 21 kl. 09:30

Rekordår för Dungeons & dragons

2020 var det bästa året hittills för Dragons & dungeons, på svenska mer känt som Drakar och demoner, uppger spelföretaget Wizards of the coast. Försäljningen ökade med 33 procent globalt, samtidigt som Dragons & dungeons fick fart på Tiktok med över en.

Sydsvenskan - 24 maj 21 kl. 08:58

Linde: Oerhört ingripande av Belarus

– Det är en oerhörd händelse att sätta alla dessa personer i fara. Det säger utrikesminister Ann Linde (S) om att Belarus tvingade ner ett flyg mellan Aten och Vilnius med över hundra EU-medborgare ombord att landa i Minsk. Hon utesluter ingenting i frå.

Sydsvenskan - 24 maj 21 kl. 08:51

Bengtsson och Nilsson kallas in till EM-lägret

Fotbollens förbundskapten Janne Andersson kallar in försvararna Pierre Bengtsson, Vejle, och Joakim Nilsson, Arminia Bielefeld, till landslagslägret i Båstad. "Jag har kallat in Jocke och Pierre för att täcka upp fram till och med matchen mot Finland på.

Sydsvenskan - 24 maj 21 kl. 08:52

Suu Kyi i rätten för första gången sedan kupp

Säger att hennes parti kommer att ”existera så länge som folket existerar”..

Sydsvenskan - 24 maj 21 kl. 07:40

Vild björnjakt – fångades in efter timmar

En svartbjörnsunge har skapat kaos i Montréalområdet. Det krävdes tre doser lugnande medel innan kanadensiska myndigheter lyckades fånga in djuret – efter flera timmars jakt i stadsmiljö. Under jakten fick polisen lov att stänga av flera gator i Dorval,.

Sydsvenskan - 24 maj 21 kl. 07:44

Ola Sernekes ersättare utsedd

Fastighetskoncernen Serneke Groups styrelse har utsett Michael Berglin till permanent vd för bolaget, enligt ett pressmeddelande. "Beslutet kring vd-posten i Serneke Group har föregåtts av en omfattande och grundlig rekryteringsprocess. Styrelsen anser.

Sydsvenskan - 24 maj 21 kl. 07:00

Lindängelund – snart en riktig park men redan nu välbesökt

Trogna besökare har drömt om park i många år..

Sydsvenskan - 24 maj 21 kl. 06:30

Idé om bro i åns mynning kan bli verklig på sikt

David Berglings förslag på Facebook får ledande politiker att nappa..

Sydsvenskan - 24 maj 21 kl. 05:30

Rappare möts i rätten efter kidnappningen

I dag inleds förhandlingen i Stockholms tingsrätts säkerhetssal om kidnappningen av en av Sveriges mest spelade rapartister. Tio personer, bland annat två andra rappare, är åtalade för misstänkt inblandning. Kidnappningen av den unge rapartisten skedde.

Sydsvenskan - 24 maj 21 kl. 05:00

Nordmark driver på AF-reform i pressat läge

Jätteomgörningen av Arbetsförmedlingen (AF) tar kraft från arbetet med jobbsökare, samtidigt som långtidsarbetslösheten ökar. Men arbetsmarknadsminister Eva Nordmark (S) ser reformen som helt rätt. – Det var olyckligt att vi fick en pandemi mitt i den h.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.