Expressen > Opinion

Saturday, 31 July, 04:06

Expressen - 23 jun 21 kl. 15:00

Regeringens lathet får inte stå i vägen för e-sportenRegeringen måste omedelbart agera så att världens största e-sportstävling kan hållas i Stockholm som planerat.
Det finns ingenting som tyder på att e-sportare skulle innebära en större smittorisk än andra idrottare – inrikesminister Mikael Dambergs bortförklaringar verkar snarare handla om lathet, skriver Anna König Jerlmyr (M), finansborgarråd i Stockholm..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Stockholm, Mikael Dambergs, Anna König Jerlmyr

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Regeringens, lathetfår inte , ståi , vägenför , e-sporten

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 12 timmar sedan

Skydda våra stränder från klåfingriga liberaler

Benjamin Dousas argumentation om strandskyddet vittnar om en fundamental oförståelse för biologisk mångfald.Våra stränder måste skyddas från klåfingriga liberaler, skriver Rebecka Forsberg i Grön ungdom i en replik..

Expressen - Igår: 22:00

Låt staten styra över sjukvården

Regeringen måste genast tillsätta en utredning i syfte att öka det statliga ansvaret för sjukvården i Sverige.Pandemin har visat att nuvarande styrning inte fungerar, nu är det dags att agera, skriver Läkarförbundets ordförande Sofia Rydgren Stale och Philip Botström, ordförande för SSU..

Expressen - Igår: 16:00

Nej MP – vindkraft är inte lösningen

Storskalig vindkraftsproduktion leder till ökad klimatstress med ännu större risk för extremväder. Jag delar inte Lorentz Tovatts uppfattning om att allt blir bättre bara vi omvandlar ännu mer av vårt vackra land till en industrizon, skriver hotellägaren Catharina Roos i en slutreplik..

Expressen - Igår: 05:45

Cementkrisen kan skaka hela ekonomin – agera nu!

Sverige står inför en akut cementkris och konsekvenserna riskerar att bli kännbara i hela landet – inte minst då upp till 400 000 jobb nu hotas.Regeringen måste ta situationen på största allvar och agera skyndsamt för att undvika en kris, skriver vd:arna på de svenska handelskamrarna..

Expressen - I förrgår: 05:45

Ni tillåter underlivsmassage – men jag får inte sälja sex

Att Sverige i praktiken tillåter försäljning av underlivsmassage är ett tydligt exempel på den privilegierade feminism som ligger bakom den nordiska modellen för sexköp.Jag känner ilska mot den uppenbara sexismen i att just dessa tjänster ska tillåtas medan jag inte får arbeta i Sverige, skriver Lilla Lilith, sexarbetare i Amsterdam och medlem i Red Umbrella Sweden..

Expressen - 27 jul 21 kl. 17:00

Vad har SD gjort för svensk skog?

Centerpartiet driver aktivt på för en bättre skogspolitik, inte minst genom våra nyligen ställda krav till regeringen.Frågan är vad Sverigedemokraterna har gjort för svensk skog, skriver Emma Wiesner (C) och Peter Helander (C) i en replik..

Expressen - 27 jul 21 kl. 05:45

Därför ska du gå och rösta i kyrkovalet

Det blir inte något extra val i höst, men vi närmar oss ett kyrkoval.Låt mig berätta varför det är så viktigt att de 5,7 miljoner svenskyrkliga medlemmarna går och röstar, skriver Stefan Swärd, debattör och pastor i Evangeliska frikyrkan..

Expressen - 26 jul 21 kl. 16:00

När den första kommunen går i konkurs utbryter kaos

Prognoserna talar sitt tydliga språk – det är tyvärr inte alls osannolikt att någon eller några svenska kommuner kommer att gå i konkurs det närmaste årtiondet.Om vi inte förbereder oss snarast så väntar kaos, skriver nationalekonomen John Gustavsson..

Expressen - 26 jul 21 kl. 05:45

Nu kräver vi pensionärer fler äldre i riksdagen

Det saknas personer med livserfarenhet där politiska beslut fattas.I Stockholmsregionen är vi 370 000 väljare som är 65 år eller äldre – nu kräver vi inflytande därefter, skriver de fyra pensionärsorganisationerna i Stockholms län..

Expressen - 25 jul 21 kl. 07:15

Har du blivit sparkad i pungen? Ta en banan!

Tänk dig att någon sparkat dig i pungen och det gör så ont att du bara kan skrika och gråta. När du kommer till akuten blir du hemskickad med en Alvedon och rådet att äta en frukt.Det här är vardagen för mig och hundratusentals andra svenskar, skriver Lina, 29..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.