DI > Ekonomi

Saturday, 13 July, 23:46

DI - I förrgår: 08:07

Högre hyresintäkter och resultat från SLPFastighetsbolaget SLP:s hyresintäkter uppgick till 169 miljoner kronor under det andra kvartalet 2024 (146). .
Läs mer på DI
Läs mer om:
SLP

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Högre, hyresintäkteroch , resultatfrån , SLP

Fler nyheter från DI

DI - 6 timmar sedan

USA:s plan väcker ont blod i Ryssland

USA:s plan att stationera långdistansrobotar i Tyskland fortsätter att väcka ont blod i Ryssland..

DI - 7 timmar sedan

Lundin Mining vill köpa upp kanadensiskt gruvbolag

Gruvbolaget Lundin Mining har kontaktat BHP för att lägga fram ett gemensamt bud på kanadensiska Filo Corp, rapporterar Bloomberg..

DI - 8 timmar sedan

Experten: "Krav på Bidens avgång kan få effekt"

Demokraternas sviktande förtroende kan få USA:s president Joe Biden att omvärdera sin presidentvalskampanj. Beslutet kan dock endast fattas av honom själv. ”Biden måste göra en bedömning om hans ställning är så underminerad att han inte tror att han kan vinna valet”, säger USA-kännaren Dag Blanck..

DI - 9 timmar sedan

Dubbelsiffrigt rapportrus och dagligvarujätten sänkte börsen

Fastighetsbolagen blev några av veckans vinnare efter en intensiv rapportvecka. Mest rusade dock teknikhandelskoncernen Addtechs aktie, medan Arjo och Axfood blev två förlorare under den näst starkaste veckan för Stockholmsbörsen i år.  .

DI - 10 timmar sedan

Locket på från Netflix om de betalat Posener för intervju

I en kommande dokumentär uttalar sig Joachim Posener om sin roll i den spektakulära ekobrottskupp som kom att kallas för Trustorhärvan. Vid tidigare tillfällen har Posener krävt miljonbelopp för intervjuer – men Netflix lägger locket på om huruvida de betalat den utpekade finansbrottslingen..

DI - 11 timmar sedan

Efter elbilstullarna: Turkiet och Kina i samarbete

Efter beskedet att den kinesiska biltillverkaren BYD ska etablera en elbilsfabrik i Turkiet vill landet nu locka fler kinesiska investerare..

DI - 11 timmar sedan

Dragkamp om Ukrainas arbetskraft

Den ukrainska regeringen står inför två utmaningar: att hålla den nationella ekonomin flytande och att inte förlora mer territorium. Bägge kräver bemanning, och de brännande frågorna är vem som ska arbeta på hemmafronten, vem som ska strida och om befolkningen räcker till för att klara båda uppgifterna..

DI - 14 timmar sedan

Hotet om storkrasch är borta

Den hotande storkraschen i fastighetssektorn har avvärjts. Men det återstår fortfarande en del dramatik på flera håll i branschen – och för bostadsbyggarna är läget nattsvart. Di ger dig de viktigaste spaningarna från fastighetskungarna i Båstad.

DI - 16 timmar sedan

Sociala kanaler måste bli sociala igen

Sociala medieplattformar utsätts just nu för stenhård kritik. På sikt måste det leda till att deras varumärken solkas och deras börsvärden rasar. Hinner de stoppa tåget i tid, undrar entreprenören och varumärkesstrategen Edit Künstlicher..

DI - Igår: 22:45

Trump välkomnas tillbaka till Facebook

Donald Trump får åter tillgång till sina konton på Facebook och Instagram. Det uppger ägarbolaget Meta..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.