SVT > Utrikes

Sunday, 14 July, 01:07

SVT - I förrgår: 07:52

Nato: Nytt stödpaket till Ukraina på 450 miljarder kronorNato kommer att skicka ett stödpaket på minst 450 miljarder kronor till Ukraina näsa år. Det säger Natos generalsekreterare Jens Stoltenberg under toppmötet i Washington. – Om vi inte vill böja oss för Putin måste vi visa engagemang och beslutsamhet, säger han på en presskonferens..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Ukraina, Natos, Jens Stoltenberg, Washington, Putin

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nato, Nytt, stödpakettill , Ukraina, 450, miljarderkronor

Fler nyheter från SVT

SVT - 45 minuter sedan

Skott avlossade mot Trump

SVT - 3 timmar sedan

Hälsoläget i Gaza fortsatt akut – allt fler lider av undernäring

Allt fler lider av undernäring och smittsamma sjukdomar i Gaza samtidigt som tillgången på sjukvårdsmateriel och medicin minskar. Hittills har dussintals personer dött av undernäring, enligt det Hamaskontrollerade hälsoministeriet..

SVT - 4 timmar sedan

Sanders stöd till Biden: Kanske inte idealisk men bör kandidera

Demokraterna borde släppa sina meningsskiljaktigheter och börja ta fajten, gemensamt, mot Donald Trump och Republikanerna. Det tycker senator Bernie Sanders. I New York Times skriver han: ”Jag kommer att göra allt i min makt för att se till att president Biden blir återvald.

SVT - 5 timmar sedan

Experten om chanserna för fångutväxling i Gaza: ”Relativt små”

Påståendena går isär om de senaste dagarnas israeliska attacker på Gazaremsan, säger SVT:s utrikesreporter. Enligt israelisk militär har man siktet inställt på Hamasledare – enligt Hamas attackeras civila palestinier och ”säkra zoner”. – Vad det innebär för lidandet för civila palestinier i Gaza och förutsättningarna för att nå någon sorts vapenvila, är inte klart, säger Carl Fridh Kleberg..

SVT - 6 timmar sedan

Musks rymdraket får flygförbud efter haveri

Rymdbolaget Space X raket Falcon 9 har fått flygförbud efter ett misslyckat försök att placera satelliter i omloppsbana runt jorden..

SVT - 11 timmar sedan

Vem är Anant Ambani?

Anant Ambani och Radhika Merchant tillhör världens rikaste och bröllopet, som kostnadsmässigt kan mäta sig med kungligheters bröllop, har uppmärksammats över hela världen. Men familjerna är inte särskilt kända i vår del av världen..

SVT - 12 timmar sedan

Över 70 döda i attack mot Khan Yunis

71 personer har dödats i en attack mot Khan Yunis i södra Gaza. Därutöver har nästan 300 personer skadats, uppger det Hamaskontrollerade hälsodepartementet. Enligt Israel var målet med attacken att döda en högt uppsatt Hamasledare..

SVT - 14 timmar sedan

Mångmiljonpublik för Joe Bidens pressträff: ”Som en dokusåpa”

Fler amerikaner valde att bänka sig framför tv:n när Joe Biden hade pressträff än för att se Oscarsgalan, skriver New York Times. Men det tyder inte på att engagemanget för politik blivit större, säger USA-kännaren Andreas Utterström. – Amerikansk politik har de senaste åren blivit en dokusåpa, och just nu spelar Biden huvudrollen..

SVT - Igår: 22:38

Rösterna för att Biden ska hoppa av höjs – Fouad Youcefi: Det här kan gå snabbt

Rösterna inom Demokraterna höjs för att Biden ska kliva åt sidan och föra facklan vidare inför presidentvalet. Och enligt uppgifter till CNN ska även två tunga namn inom Demokraterna uttryck oro över hans kandidatur. – Det hjälper honom inte, säger SVT:s USA-korrespondent Fouad Youcefi..

SVT - Igår: 22:27

Donald Trump välkomnas tillbaka till Facebook och Instagram

Donald Trump är välkommen tillbaka till Facebook och Instagram, meddelar moderbolaget Meta..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.