DN > Opinion

Saturday, 13 July, 23:25

DN - 10 jul 24 kl. 19:11

DN Debatt Repliker. ”Lönsamhet saknar relevans för flyktingbegreppet”REPLIK DN DEBATT 5/7. Riksdagsledamot Nima Gholam Ali Pour (SD): Många flyktinginvandrare är arbetslösa lång tid efter att de kommit till Sverige..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Debatt Repliker, REPLIK DN DEBATT, Nima Gholam Ali Pour, Sverige

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: DN Debatt, Repliker, Lönsamhet, saknar, relevansför , flyktingbegreppet

Fler nyheter från DN

DN - 09 jul 24 kl. 20:00

DN Debatt. ”Sverige bör hjälpa Storbritannien tillbaka till EU”

DN DEBATT 10/7. EU måste ta chansen att få till ett närmande till Storbritannien efter förra veckans valseger för det mer EU-vänliga partiet Labour. Att öppna tullunionen och bjuda in premiärminister Keir Starmer till EU-möten bör vara ett första steg som på längre sikt kan återaktualisera ett brittiskt medlemskap, skriver Gunnar Hökmark, ordförande för tankesmedjan Frivärld..

DN - 04 jul 24 kl. 20:00

DN Debatt. ”Flyktingars högre löner visar integrationens kraft”

DN DEBATT 5/7. Flyktingar tjänar mer än svenskfödda låg- och medelinkomsttagare. Det visar en studie av nära 94 000 flyktingar som kom till Sverige 1980–1996.

DN - 03 jul 24 kl. 20:00

DN Debatt. ”Motståndare till genteknik sätter krokben för nya grödor”

DN DEBATT 4/7. Samma aktörer som i decennier försökt blockera användningen av genetiskt modifierade växter i EU:s jordbruk, vill nu också kväva nya tekniker som den Nobelprisbelönade gensaxen. Det är ett hot mot innovationer och unionens konkurrenskraft.

DN - 03 jul 24 kl. 10:29

DN Debatt Repliker. ”Oetiskt att utesluta äldre från bröstcancerscreening”

SLUTREPLIK DN DEBATT 21/6. Kvinno- och pensionärsorganisationer: Dödligheten i bröstcancer nära halveras bland de som går på mammografi. Även äldre kvinnor har rätt till tidig upptäckt av sjukdom..

DN - 30 jun 24 kl. 20:00

DN Debatt. ”Flaskhalsarna måste bort för att förlösa vår AI-kraft”

DN DEBATT 1/7. Artificiell intelligens är en nyckel till framtiden, och det är därför oroande att Sveriges position på området inte är starkare. Den digitala infrastrukturen måste snarast byggas ut.

DN - 29 jun 24 kl. 20:00

DN Debatt. ”Sjukvården har blivit en måltavla i världens krig”

DN DEBATT 30/6. Attackerna mot sjukvårdsinrättningar och dess personal ökar dramatiskt i väpnade konflikter runt om i världen. Trots att FN-resolutioner fastslår rätten till skydd har angreppen blivit en del av krigföringen.

DN - 28 jun 24 kl. 20:00

DN Debatt. ”Staten har spelat bort kontrollen över nätkasinot”

DN DEBATT 29/6. Omregleringen av den svenska spelmarknaden fungerade bra till en början, men har blivit ett misslyckande. Marknadsandelen för det ­lagliga spelet har kraschat till följd av nya ogenomtänkta begränsningar, ­särskilt under pandemin.

DN - 27 jun 24 kl. 13:26

DN Debatt Repliker. ”Nytta måste vägas mot risker med cancerscreening”

REPLIK DN DEBATT 21/6. Företrädare för Socialstyrelsen: Ett screeningprogram är en resurskrävande insats som ställer många etiska frågor. Det gäller även när det handlar om bröstcancer..

DN - 25 jun 24 kl. 20:00

DN Debatt. ”Satsningarna som krävs i en jobbpolitik för framtiden”

DN DEBATT 26/6. För att nå målet om full sysselsättning är det hög tid att dra i gång ett reformpaket med hjälp av offentliga investeringar. Det viktiga är inte hur stor statsskulden är, utan att perspektivet flyttas från budget­teknik till samhälleliga behov.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.