DN > Inrikes

Saturday, 13 July, 23:28

DN - 10 jul 24 kl. 18:40

Delar av Stockholms central avspärrad – misstänkt föremålEn del av Stockholms centralstation är på onsdagseftermiddagen avspärrad. Polisen undersöker ett misstänkt farligt föremål..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Stockholms

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Delar av Stockholms, central, avspärrad, misstänkt, föremål

Fler nyheter från DN

DN - 8 timmar sedan

Sjukskrivningar minskar under semestern trots ”ledighetssjukan”

Har du blivit sjuk under de första dagarna på semestern? Det kallas ”ledighetssjukan” och är inte ovanligt. Men trots att man som anställd har rätt att sjukskriva sig under semestern är det få som gör det.

DN - 12 timmar sedan

Sommaren extra farlig för kvinnor med våldsam partner

Sommarmånaderna är en extra utsatt period för de som lever med en våldsam partner. – När kvinnor isoleras med sina våldsutövare under sommaren och inte har tillgång till de vanliga andningspauserna med vänner, familj och jobb ökar risken för våld, säger Unizons ordförande Olga Persson..

DN - 12 timmar sedan

Inbrott på Kungsholmen: ”Stark syra”

Polis är på plats efter flera inbrott i ett lägenhetshus på Kungsholmen. Kemdykare undersökte brottsplatsen där en stark lukt kändes. – Den preliminära bedömningen är att det är en stark syra som använts, säger polisens presstalesperson Susanna Rinaldo..

DN - 16 timmar sedan

Lars Adaktusson: Regeringen måste vara tydlig om att Djalali är oskyldig

Som riksdagsman för Kristdemokraterna fick Lars Adaktusson del av hemlig information från utrikesdepartementet om fallet Ahmadreza Djalali. Uppgifter som uppges ligga bakom att UD inte krävt ovillkorlig frigivning av Djalali. Men Adaktusson säger till DN att upplysningarna inte ändrar hans ståndpunkt: – Djalali ska betraktas som oskyldig tills något annat bevisats..

DN - Igår: 19:39

Statsvetare om S-kraven om Orbán: ”Man behöver vara pragmatisk”

Magdalena Andersson (S) vill avbryta Ungerns EU-ordförandeskap. Men förslaget kan innebära problem för EU-samarbetet, menar Marie Demker, professor i statsvetenskap. – Det kan vara riskabelt att öppna upp den här dörren, säger hon..

DN - Igår: 16:03

Sverige kan ta emot patienter från barnsjukhuset i Kiev

Sveriges regioner har fått frågan om de kan ta emot patienter från Ukraina efter attacken mot ett barnsjukhus i Kiev. Två sjukhus har redan erbjudit sig att hjälpa till. – Vi lär ju våra barn att är du stark så måste du vara snäll, säger Svante Norgren, chef för Astrid Lindgrens Barnsjukhus..

DN - Igår: 13:32

Fler människor testas för fågelinfluensa

Sedan den 1 juni testas fler människor för fågelinfluensa i Sverige. Syftet är att upptäcka eventuella fall av den nya variant som spridit sig bland annat till kor i Nordamerika. – Det är en varningssignal som man måste ta på stort allvar..

DN - Igår: 11:59

Sparkade förlossningsläkaren får nytt jobb

Karolinska universitetssjukhusets tidigare förlossningsprofil Karin Pettersson får nya uppdrag på S:t Görans sjukhus och BB Stockholm till hösten. – Jag är väldigt glad och taggad på att börja jobba för andra arbetsgivare, säger hon..

DN - Igår: 11:06

46-åring döms till rättspsykiatrisk vård efter mord på sin son

En 46-årig man döms till rättspsykiatrisk vård efter mordet på sin son i Södertälje. Tingsrätten går på åklagarens linje om att mannen strypt sonen till döds. Mannen erkänner brottet..

DN - Igår: 10:09

SMHI varnar för skyfall – igen

Ett nytt kraftigt regnområde väntas dra in över södra Sverige. SMHI varnar för skyfall som kan orsaka översvämningar – inte minst i de trakter som drabbades hårt i onsdagens oväder. – Det är närmare till översvämning där, säger meteorologen Linus Karlsson..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.