SvD > Nyheter

Saturday, 13 July, 23:39

SvD - 10 jul 24 kl. 16:01

Nancy Pelosi rekommenderar Biden att hoppa av
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Pelosi, Biden

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nancy, Pelosi, rekommenderar, Bidenatt , hoppaav

Fler nyheter från SvD

SvD - 15 minuter sedan

Nya protester mot utebliven vapenvila

Nya demonstrationer fyllde israeliska gator på lördagen. Benjamin Netanyahu försvarade sig i ett tal och sade att gisslan i Gaza är högsta prioritet.– Vi kommer att fortsätta att attackera terroristerna med full kraft tills de är utrotade.

SvD - 2 timmar sedan

Åberg fortsätter imponera – kvar i topp

Den svenske golfstjärnan Ludvig Åbergs imponerande framfart i Scottish open fortsätter.25-åringen gick tredje rundan på 65 slag – och behåller sin ledning inför avslutningen..

SvD - 3 timmar sedan

”Narnia” faller på sina katolska dogmer

Böckerna om ”Narnia” gjorde Kristoffer Leandoer till författare. I SvD:s serie ”Ungdomsfavoriter” återvänder han till dem – men inser att C S Lewis lyckades för väl med att göra litteratur av katolicismen. .

SvD - 3 timmar sedan

Lamine Yamals hämnd mot högerextrema

Den 17-årige EM-målskytten Lamine Yamal har blivit en symbol för invånarna i det fattiga kvarter utanför Barcelona där han växte upp. Men han har också mötts av hat från högerextrema..

SvD - 3 timmar sedan

Stjärnspäckat bröllop kostade 13 miljarder

Indiska miljardärsonen Anant Ambani har gift sig. Bland gästerna finns världens finans- och artistelit. Och summan för festen är hisnande – den totala kostnaden uppskattas vara uppåt 13 miljarder rupier.

SvD - 3 timmar sedan

Man död i mc-olycka i Nykvarn

SvD - 3 timmar sedan

Psykos i stället för sorg och död

Niklas Hjulström mejslar skickligt fram kärleksparets emotionella bevekelsegrunder i personregin, och Maja Frydén lyser i Eurydikes desperata utbrott när hon väckts från sin psykologiska död. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.