Realtid > Ekonomi

Sunday, 25 July, 17:06

Realtid - 23 jun 21 kl. 12:31

Pensionsmyndighetens miss – 370 miljoner i Falcon-tillgångar bortaMed hjälp av bulvaner och bankkonton i flera länder lyckades nätverket runt Falcon Funds tömma fonderna på tillgångar så sent som 2018. Det skedde mitt framför ögonen på Pensionsmyndigheten och förvaltaren KPMG som hittills inte har vidtagit några synliga åtgärder för att spåra pengarna..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Falcon, Falcon Funds, Pensionsmyndigheten, KPMG

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pensionsmyndighetens, miss, 370miljoner i , Falcon-tillgångar, borta

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 13 jul 21 kl. 15:37

DNB Markets: "Investment banking-intäkterna i Sverige första halvåret redan högre än under hela 2020"

DNB Markets har haft den ledande rollen i närmare hälften av det totala emitterade kapitalet i Norge under det första halvåret 2021. I Sverige blev det all-time-high på kundintäktssidan under andra kvartalet, säger Alexander Opstad, group executive vice president DNB Markets, till Realtid. .

Realtid - 13 jul 21 kl. 15:57

Få beslutsfattare ser AI:s strategiska värde

Endast en fjärdedel av beslutsfattarna på ekonomiavdelningarna anser att AI kan hjälpa till att leverera värdefulla insikter, istället ser de flesta AI som tidsbesparande och att det kan öka datakvaliteten – vilket innebär att de kan missa en av de största fördelarna med AI, visar en ny undersökning..

Realtid - 13 jul 21 kl. 15:37

DNB Markets: "Investment banking-intäkterna i Sverige H1 redan högre än under hela 2020"

DNB Markets har haft den ledande rollen i närmare hälften av det totala emitterade kapitalet i Norge under det första halvåret 2021. I Sverige blev det all-time-high på kundintäktssidan under andra kvartalet, säger Alexander Opstad, group executive vice president DNB Markets, till Realtid. .

Realtid - 13 jul 21 kl. 14:28

United Airlines investerar i Heart Aerospace – som tar in 35 miljoner dollar

Heart Aerospace, som sedan tidigare backas av EQT och Lowercarbon Capital, tar in 35 miljoner dollar i nytt kapital från bland annat amerikanska flygbolaget United Airlines..

Realtid - 13 jul 21 kl. 14:26

Ökad konkurrenskraft hos kunskapsintensiva landsortsföretag

Städernas försprång minskar när det gäller kunskapsintensiva företag tack vare digitaliseringen – och landsbygdens lojala personal har visat sig vara en konkurrensfördel, enligt en ny avhandling från Lunds universitet. .

Realtid - 13 jul 21 kl. 12:27

Tobias Wåhlen: "Jag hade stor behållning av Jacob Schrams bok Essence of Business"

Realtids sommarserie fortsätter med idag Tobias Wåhlén, vd för Advokatfirman Lindahl. Mest imponerad är han över alla kollegors förmåga att trots tuffa sociala förhållande och hoppas at vi nu  styr genom pandemins slutskede..

Realtid - 13 jul 21 kl. 10:29

Resurs Bank och Hemma i samarbete om klimatsmarta lån till privatpersoner

Som en del av nischbankens strategi att erbjuda klimatsmarta kreditlösningar inleder Resurs Bank ett samarbete om hållbara lån med bostadskreditinstitutet Hemma..

Realtid - 13 jul 21 kl. 11:09

Indexfonder, Android-krasch och Sveriges ultrarika bland årets mest lästa nyheter

Börs, fastighet, pension, ekobrott, teknik och förmögenhet. Dessa är några av de underliggande teman för första halvårets mest lästa nyheter. Nedan kan du ta del av hela topp-tio-listan..

Realtid - 13 jul 21 kl. 10:16

Tekniskt strul hos Länsförsäkringar

Länsförsäkringar dras med tekniska problem under tisdagsmorgonen som både påverkar deras sajt och app. Det rapporterar TT..

Realtid - 13 jul 21 kl. 09:38

Creades ökade substansvärdet med 7 procent under andra kvartalet

Investmentbolaget Creades ökade sitt substansvärde med 7 procent under andra kvartalet, vilket är i linje med OMXSGI som också var upp 7 procent under perioden..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.