SvD > Nyheter

Monday, 02 August, 08:34

SvD - 23 jun 21 kl. 05:15

Mordplaner och kokainhandel – dom i dag
Läs mer på SvD

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mordplaneroch , kokainhandel, domi , dag

Fler nyheter från SvD

SvD - 5 minuter sedan

SOK: Regelbrottet är vårt ansvar

Diskusstjärnorna Daniel Ståhl och Simon Pettersson bröt mot coronareglerna när de såg en svensk handbollsmatch i OS på plats.SOK tar på sig misstaget.– Daniel och Simon gjorde inget fel.

SvD - 30 minuter sedan

"Aliana" hålls fången i Mellanöstern

19-åriga Aliana sitter sedan 2,5 år fast i föräldrarnas hemland i Mellanöstern mot sin vilja. Hon har flytt familjens våld och inskränkningar och lever gömd, men ambassaden lyckas inte få hem henne till Sverige.– Jag uppmanas att gå hem till pappa, men jag tror att han dödar mig om han får tag i mig..

SvD - 30 minuter sedan

Lagen otillräcklig för att hjälpa bortförda

Sverige har de senaste åren skärpt lagstiftningen för att motverka hedersvåld och bortförande av barn för tvångsäktenskap. Men internationell lagstiftning gör det svårt att både utfärda straff och förhindra bortgifte när barn redan är ute ur landet..

SvD - 45 minuter sedan

Stora bränder härjar i Grekland

En större brand bröt ut på den grekiska turistön Rhodos under söndagen. Stora delar av ön – en populär destination för svenskar – rapporteras vara strömlös och i vissa områden fungerar inte vatten­försörjning eller mobil­telefoni..

SvD - 1 timme sedan

Fiasko för folkomröstning om korruption

Söndagens folkomröstning om att utreda och åtala fem expresidenter för korruption blev ett fiasko.För att resultatet skulle bli bindande krävdes ett valdeltagande på 40 procent – men bara drygt 7 procent av de röstberättigade mexikanerna dök upp till valurnorna..

SvD - 1 timme sedan

Medicinmannen.

En långhårig man i fjäderskrud dyker upp i Sverige våren 1991. Människor följer honom djupt in i skogen. Men är deras lägerby ett drömsamhälle eller en sekt?

SvD - 1 timme sedan

Ståhl bröt mot coronareglerna: "Olyckligt"

Handbollslandslaget såg till att diskushjältarna Daniel Ståhl och Simon Pettersson kunde se Danmark-matchen på plats.Ett brott mot coronareglerna i OS.SOK:s verksamhetschef Peter Reinebo är kritisk.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.