Jönköpingsnytt > Nyheter

Saturday, 20 July, 23:33

Jönköpingsnytt - 22 jun 24 kl. 07:00

Hem på hjul, 70-talscharm och kreativt kaos – här är vårens reportageParet som lämnade ekorrhjulet för att bo i sin skåpbil, och mannen som byggde om en turistbuss till en husbil. Men under våren har Hus & Hem-teamet också besökt mer fasta boplatser – som trädgårdar och anrika villor..
Läs mer på Jönköpingsnytt
Läs mer om:
Hus

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hem, hjul, 70-talscharmoch , kreativt, kaoshär är , vårens reportage

Fler nyheter från Jönköpingsnytt

Jönköpingsnytt - 5 timmar sedan

TV-pucklag drillas - HV71 dominerar stort

Det är inte bara på seniornivå som man håller på och förbereder sig inför den kommande hockeysäsongen. De småländska TV-pucklagen har ett sista läger i Västervik om ett par veckor både på pojk- och flicksidan och därefter kommer årets trupper att spikas..

Jönköpingsnytt - 5 timmar sedan

”Vi har intressenter – planerar att bygga om”

Vad händer med PHL i skuggan av Gärahovkonkursen? – Vi har planer för flera av lokalerna i centrum, berättar vd Per Larsson..

Jönköpingsnytt - 11 timmar sedan

Ära vare tomaten – högtryck hos lokala odlaren

Just nu ligger många i hängmattan för semester. I Långhult utanför Habo är det årets mest intensiva period – där en viss ”potatisväxt” odlas fram i ett 15-tal sorter. – När växthuset ger som mest, med full sol, är det upp till ett ton tomater i veckan, säger Emma Lundin, delägare av Söderlinds ekologiska grönsaker..

Jönköpingsnytt - 16 timmar sedan

En dag på tåget

På det gamla Krösatåget från Nässjö har luftkonditioneringen slutat fungera och luften står stilla. Konduktören säger att resenärerna gärna får öppna fönstren, men det är få som hör henne, de flesta har ju hörlurar i öronen..

Jönköpingsnytt - 16 timmar sedan

Så lyssnar de: ”Jag varvar podd och musik”

Här är några av de över 100 personer som svarat på frågan: Vad lyssnar du på just nu? i JP:s undersökning. Främst är det tonåringar och unga vuxna som ses med lurar i kollektivtrafiken.

Jönköpingsnytt - 16 timmar sedan

JP Kultur kollar lyssningen på tågen: Detta har folk i lurarna

Vad lyssnar folk på i sina lurar? JP Kultur har undersökt saken. Under två dagar åkte vår reporter tåg mellan Jönköping och Nässjö för att prata med resenärerna.

Jönköpingsnytt - 17 timmar sedan

Vanessa, 13, har haft sällsynta sjukdomen i fem år: ”Trodde det skulle gå bort”

Vanessa hoppade och skuttade som vilket barn som helst. En dag gick det inte längre. Hon fick så ont i kroppen att hon varken kunde gå eller bli buren utan att känna smärta..

Jönköpingsnytt - Igår: 20:52

Johan, 51, har byggt sin drömgrill

I Huskvarna grillar Johan Nyström, 51, alla möjliga sorters maträtter i sitt drömkök. – Allvarligt talat, så kan man göra precis allt i grillen, säger Johan Nyström..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.