SVT > Inrikes

Saturday, 13 July, 12:22

SVT - 22 jun 24 kl. 02:39

Fler testas för fågelinfluensaFolkhälsomyndigheten har skärpt sin övervakning av fågelinfluensa. Från och med 1 juni testas alla patienter som läggs in på sjukhus med influensasymtom för fågelinfluensa, uppger Läkemedelsvärlden..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Läkemedelsvärlden

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fler, testasför , fågelinfluensa

Fler nyheter från SVT

SVT - 5 timmar sedan

Hårtransplantationer oreglerade: ”En inbillad trygghet”

Minst 25 skönhetskliniker i Sverige erbjuder idag hårtransplantationer för personer som vill få tjockare hår. Men ingreppet sker på en helt oreglerad marknad och om något går fel skyddas inte konsumenten av skönhetslagen. – Jag ångrar det djupt varje dag, säger Maja, 33, vars ingrepp misslyckades..

SVT - 6 timmar sedan

En gripen efter skottlossning i Åstorp

Polisen har gripit en man i 35-årsålden misstänkt för att skjutit mot en man i skånska Åstorp natten till lördagen, rapporterar Helsingborgs Dagblad..

SVT - 7 timmar sedan

13 juli: Nattens nyheter

SVT - 7 timmar sedan

Misstänkt farligt ämne på Kungsholmen

Polis, räddningstjänst och ambulans är på plats på Kungsholmen i Stockholm efter misstanke om ett farligt ämne i ett lägenhetshus..

SVT - 9 timmar sedan

Guide: Så undviker du de vanligaste missarna vid grillen

Sommartid innebär ofta att flera plockar fram grillen. Men hur var det nu igen – måste maten vara rumstempererad? Och hur viktigt är det egentligen att rengöra?

SVT - 15 timmar sedan

Mahari dog efter sitt pass på Northvolt i januari – barndomsvännen letar fortfarande efter svar

Tre personer har dött oförklarligt i sina hem, efter arbetspass på Northvolts batterifabrik i Skellefteå. Mahari Bakari, 33, hittades död i sin säng i januari och nu vill barndomsvännen Ybrah Ruusom ha svar på vad som ligger bakom dödsfallet. – Speciellt när jag träffar hans barn och de frågar vad som hänt deras pappa, det är jobbigt för jag har inte svar, säger han..

SVT - 16 timmar sedan

Här är landets enda ungdomsavdelning i ett fängelse

Regeringen har gett Kriminalvården i uppdrag att utforma ungdomsfängelser till sommaren 2026. Täbyanstalten i Stockholm, Sveriges enda anstalt med en ungdomsavdelning, kan bli en av de första att ta emot barn under 18 år..

SVT - 17 timmar sedan

Säpo: Sverige inte längre lika utpekat i propaganda

Sverige är inte längre ett lika utpekat mål i propaganda från den våldsbejakande islamismen som för ett år sedan när terrorhotnivån höjdes, enligt Säpo. Säkerhetsläget är dock fortsatt allvarligt och hotnivån har inte förändrats..

SVT - 19 timmar sedan

Det innebär den låga inflationen för hushållen: ”De oroliga kanske har rätt”

I den nya svenska ekonomin kommer vi få vi få vänja oss vi att priserna går upp och ner. Det säger Claes Hemberg, oberoende ekonom. – Det kommer ljusare tider, absolut, men det kommer inte snabbt, säger han..

SVT - 19 timmar sedan

Salwan Momika får nytt uppehållstillstånd

Koranbrännaren Salwan Momika har fått förnyat uppehållstillstånd i Sverige. Enligt Migrationsverket riskerar han att utsättas för tortyr om han skickas tillbaka till hemlandet Irak..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.