SvD > Ekonomi

Friday, 19 July, 08:59

SvD - 15 jun 24 kl. 07:02

Hyra elbil i sommar? Tänk på det härRäckviddsångest, appar och koll på laddstationer. Det finns en hel del att tänka på om man ska hyra elbil i sommar.– Det är en helt annan grej än att köra en bensindriven bil. De är fundamentalt olika, säger Cecilia Saberi vid biluthyrningsjätten Hertz..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Cecilia Saberi, Hertz

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hyra, elbili , sommar, Tänkpå det här

Fler nyheter från SvD

SvD - 1 timme sedan

Skanska dubblar vinsten

SvD - 17 timmar sedan

Drev bolag i Ukraina – då kom kriget

PODD. På väg till en skidresa klev den ryska armén över gränsen. Sedan dess är inget sig likt.

SvD - Igår: 07:27

Prishöjningar räddar Volvo-vinsten

Lastbilsjätten AB Volvo lyckades delvis parera högre kostnader och lägre volymer med prishöjningar.Resultatet blev bättre än väntat..

SvD - Igår: 07:03

Vinstlyft för Volvo Cars

SvD - Igår: 07:05

Sämre än väntat för SKF

SvD - Igår: 22:11

”Ohållbara” kostnader tvingar till nedskärning

Över 200 anställda lämnar Handelsbanken. Bankens kostnader måste minska, vilket framgår av onsdagens delårsrapport. ”Kostnaderna växte på en nivå som inte var hållbar”, säger vd:n till SvD..

SvD - Igår: 19:35

Högt tryck på resor när vädret svajar

Det något ostadiga vädret lockar svenskar utomlands. Bokningarna för utlandsresor går på högvarv – och vissa har redan börjat blicka framåt mot vintersäsongen..

SvD - Igår: 11:03

Inflationen tappar fart – två länder sticker ut

Inflationen fortätter att tappa fart i eurozonen. Men prisökningarna varierar kraftigt mellan olika länder. I Finland och Italien steg priserna knappt alls förra månaden..

SvD - I förrgår: 05:55

Visita varnar för lokal turistskatt

Flera turistkommuner vill kunna ta ut en särskild turistskatt.Men branschorganisationen Visita varnar för färre turister och för att besöksnäringen skulle drabbas hårt..

SvD - I förrgår: 19:11

Blodig Trump på tröja dominerar e-handeln

En blodig Donald Trump med knuten näve. Bilden har blivit så populär att den dominerar försäljningslistor för klädesplagg på Amazon. För kinesiska aktörer tog det bara timmar att börja sälja t-shirts med motivet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.