Nerikes Allehanda > Nyheter

Saturday, 13 July, 05:59

Nerikes Allehanda - 14 jun 24 kl. 10:54

Fulla lådor vid järnvägsstationen
Läs mer på Nerikes Allehanda

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fulla, lådorvid , järnvägsstationen

Fler nyheter från Nerikes Allehanda

Nerikes Allehanda - 5 minuter sedan

Goda studievillkor behövs för framtidens arbetsliv

Nerikes Allehanda - 1 timme sedan

Så går arbetet på Östra bangatan

Nu börjar gatuarbetet på Östra bangatan närma sig halvlek. Sista handen läggs vid den östra sidan. – Vi ligger exakt enligt vår plan.

Nerikes Allehanda - 1 timme sedan

Förslag: Utöka gång- och cykelvägen mellan Närlundaskolan och Bergslagsvägen

Vid Närlundaskolan finns det nu bara en gång- och cykelväg från Fågelvägen fram till Morkullegatan. Efter den sträckan måste man gå på vägen fram tills Bergslagsvägen för att komma till nästa cykelväg. Socialdemokraterna i Askersund vill därför i ett förslag att man utökar gång- och cykelväg mellan dessa gator för att öka säkerheten..

Nerikes Allehanda - 1 timme sedan

Rekordmånga kajor har ockuperat Stortorget: ”Aldrig sett dem så kaxiga”

Uteserveringarna på Stortorget i Örebro har sedan en tid tillbaka inte bara fyllekajor som bordsgäster. Borden tvingas också – i allt större utsträckning – räcka till åt Stortorgets riktiga kajor. – De skriker inte bara längre, utan har också börjat sätta sig bredvid oss, säger lunchgästen Ugne Simkeviciute..

Nerikes Allehanda - 1 timme sedan

Sveriges mest hatade personer kan begå brott utan att straffas

Vem bestämmer egentligen på Kumla-anstalten? Nästan inga av de brott inne på anstalten som kriminalvården anmäler går till åtal. Om anstalterna dessutom överbeläggs, bäddar det för ett gangstervälde på svenska fängelser..

Nerikes Allehanda - 6 timmar sedan

Seger mot England krävs efter förlust: "Är starka"

En direktplats till fotbolls-EM 2025 finns fortfarande inom räckhåll för Sverige. Men efter 1–2 mot Frankrike i Dijon är förutsättningarna glasklara. Seger mot England på tisdag är ett måste för att säkra en EM-biljett.

Nerikes Allehanda - 6 timmar sedan

Sandberg tillbaka i landslaget – när Sverige föll

Anna Sandberg fick hoppa in och göra sina första 30 A-landslagsminuter 2024. Men örebroaren kunde inte rädda Sverige från förlust med 2–1 i den tämligen betydelselösa EM-kvalmatchen mot Frankrike. Allt handlar i stället om tisdagens match mot England: Seger där så slipper Sverige playoff..

Nerikes Allehanda - 6 timmar sedan

Marcus Ericsson kraschade hårt på träning: ”Kom från ingenstans”

Bara minuter in i enda tidsträningen inför helgens dubbelrace i Indycar. Då tappade Marcus Ericsson bilen och smällde hårt i muren. Örebroföraren kunde själv hoppa ur bilen och såg ut att vara oskadd.

Nerikes Allehanda - 6 timmar sedan

Sverige föll i Dijon – nu krävs seger mot England

En direktplats till fotbolls-EM 2025 finns fortfarande inom räckhåll för Sverige. Men efter 1–2 mot Frankrike i Dijon är förutsättningarna glasklara. Seger mot England på tisdag är ett måste för att säkra en EM-biljett..

Nerikes Allehanda - 6 timmar sedan

Svensk förlust i EM-kvaletOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.