DN > Kultur

Sunday, 21 July, 00:52

DN - 14 jun 24 kl. 10:46

Ett Hem: Tonsäkert och raffinerat på Stockholms hemligaste lyxkrogKrogkommissionen. Ett Hem serverar kanske inte den mest raffinerat nyskapande kokkonsten men det säkra handlaget, kreativiteten och den behagligt hemlika stämningen gör att känslan blir på topp..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Hem, Stockholms

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ett Hem, Tonsäkertoch , raffinerat, Stockholms, hemligaste, lyxkrog

Fler nyheter från DN

DN - 10 timmar sedan

Birgitta Bjerke: ”Man kan säga att jag målar, men med garn”

Birgitta Bjerke har tagit sig fram genom popkulturen med sin virknål. Hon var i händelsernas mitt i ”Swinging London” och virkade plagg till stjärnor som Eric Clapton, och har som kostymör satt avtryck i filmer som ”Paris, Texas”. DN:s Sara Kristoffersson har träffat den ständigt aktuella garnkonstnären..

DN - 14 timmar sedan

Lotta Olsson tipsar: 5 x Litteraturbanken

Litteraturbanken digitaliserar äldre litteratur, gratis att läsa - barnböcker, kåserier och klassiker om vartannat, och dessutom en massa kringmaterial..

DN - 16 timmar sedan

Matilda Källén: Josefine Jinder är störig och psykotiskt nykär – men ibland hugger det till på riktigt

Josefine Jinder bjuder på banala, drastiska sanningar. Det är ett irriterande Sommarprogram, men det känns också sant. DN:s Matilda Källén har lyssnat..

DN - 16 timmar sedan

Ia Genberg: Låt läsaren slippa få författarens glänsande ollon rakt i ansiktet

Någon gång under ett läsande liv dyker den upp, den där scenen. Den kan vara tydlig och upplysande, eller bara oklart upphetsande. DN Kultur har bett fem författare att skriva om sexskildringarna de aldrig glömmer – och om konsten att gestalta erotik.

DN - 16 timmar sedan

Kulturdebatt. Kurdo Baksi: Vågar Tobias Billström slå fast att Turkiet ockuperar norra Cypern?

Det är nu 50 år sedan Turkiet invaderade Cypern och ockuperade norra delen av ön. Kurdo Baksi uppmanar nu Tobias Billström (M) att bli den första svenska utrikesminister som fastslår ockupationen som just en ockupation..

DN - 17 timmar sedan

Catia Hultquist: Rösten i telefonen säger att jag har ett bortglömt konto med pengar

Minst en gång om dagen i flera veckors tid ringer telefonen – det är olika personer varje gång, men alla utlovar de pengar. Bedrägerier är den typ av brott som ökar mest – och offren är inte sällan i ett sårbart tillstånd, skriver DN:s Catia Hultquist..

DN - Igår: 00:50

Tomas Ledin på Dalhalla är i sin essens absolut inte bra

Tomas Ledin med band levererar en skyttegravsgrabbig premiär för en turné som ingen behöver lägga sin tid på, skriver Po Tidholm..

DN - Igår: 11:12

Viktor Andersson: Äntligen är det bara Bruce och jag igen

En lättnad infinner sig efter Bruce Springsteens andra och sista konsert i Stockholm..

DN - Igår: 10:51

Biografer på mindre orter ofta beroende av ekonomisk stöttning

Att en kommun stöttar sin sista biograf ekonomiskt har blivit allt vanligare. Biografen är en viktig symbol som Sveriges småkommuner inte gärna vill förlora. Men konstgjord andning behöver inte vara framtiden för landets landsortsbiografer, menar några branschföreträdare..

DN - Igår: 08:31

Jonathan Aronsson Fält: Den dåliga förloraren Olof Lundh svingar och rannsakar

Den ihärdiga sportmurveln Olof Lundh sommarpratar om ilska, familjen och sporttvätt. Så delar han ut några kängor också. DN:s Jonathan Aronsson Fält har lyssnat..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.