Jönköpingsnytt > Nyheter

Monday, 15 July, 16:43

Jönköpingsnytt - 14 jun 24 kl. 10:31

Absurt förbud – låt studenterna dricka
Läs mer på Jönköpingsnytt

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Absurt, förbud, låt, studenterna, dricka

Fler nyheter från Jönköpingsnytt

Jönköpingsnytt - 15 minuter sedan

Provocerande uttalande av Tosito

Jönköpingsnytt - 1 timme sedan

Äldreboom väntar – fler boenden behövs • Här kan de ligga

Kommuninvånarna blir allt äldre. Nu planerar Jönköpings kommun för en större satsning på äldreboenden de kommande tre åren. – Vi behöver ändamålsenliga lokaler som uppfyller de arbetsmiljökrav som finns, säger Jenny Wiberg Larsson, områdeschef inom äldreomsorgen..

Jönköpingsnytt - 3 timmar sedan

Varningen förlängs – risk för bajsvatten

Jönköpings kommun fortsätter avråda från bad vid Vätterstranden, Oset, Sanna, Rocksjön och Brunstorp. Detta på grund av förhöjda halter av bajsbakterier..

Jönköpingsnytt - 3 timmar sedan

”Vi kommer att bygga en hylla till den”

På söndagskvällen fick Björn, Lars och Carina – trion som driver dansbandsanläggningen Sägnernas hus – pris som årets arrangör. – Man är salig, trött, det är fantastiskt, det är som en dröm, säger Carina Edlund dagen efter..

Jönköpingsnytt - 4 timmar sedan

Nu tappas Vättern på vatten: ”Extrem situation”

Vattennivån i Vättern ligger 40 centimeter högre än normalt för juli månad. Nu ökas flödet i Motala Ström för att sänka nivåerna i sjön..

Jönköpingsnytt - 4 timmar sedan

Förre J-Södrastjärnans dröm slår in - blir proffs

Amir Al-Ammaris dröm att bli proffs i utlandet blir verklighet. Under måndagen spelade den förre HFF och J-Södramittfältaren sin sista match för Halmstad BK för den här gången..

Jönköpingsnytt - 6 timmar sedan

Bilhandlare i konkurs: ”För dåliga marginaler”

Bilgruppen i Jönköping, med närmare 25 anställda, har försatts i konkurs. – Det är en vikande marknad, säger konkursförvaltaren Martin Bergander..

Jönköpingsnytt - 6 timmar sedan

Alla stationer har kaffe – ingen har en lekhörna

Kaffekedjor, wifi och bänkar. Landets stationer och tåg är anpassade efter vuxnas behov, men ingen verkar ha tänkt på barnen, skriver Emilia Söelund..

Jönköpingsnytt - 6 timmar sedan

”Vi hoppas på att det ska dra många människor”

I höst är det premiär för ett helt nytt löplopp – mitt i Gränna. – Syftet är att sätta Gränna på kartan för mer än polkagrisar och luftballonger, säger Sofia Petersson, ordförande i Gränna Näringslivsförening..

Jönköpingsnytt - 7 timmar sedan

Thea och Elliott chefar på campingen

Thea Westlund och Elliott Lönnberg, båda två 20 år, arbetar som platschefer på Habo Camping och stugby i sommar. Här håller de koll på campingen där svenskar, tyskar och nederländare upplever naturen och Vättern..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.