SvD > Kultur

Monday, 15 July, 17:32

SvD - 14 jun 24 kl. 10:34

Efter Obama – nu vill Fairey få folk att röstaHans porträtt av Obama tros ha hjälpt den blivande presidenten till seger. Men inför höstens amerikanska val försöker den amerikanske konstnären Shepard Fairey framför allt få sina landsmän att gå och rösta..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Obama, Fairey, Shepard Fairey

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Efter Obamanu vill , Fairey, folkatt , rösta

Fler nyheter från SvD

SvD - Igår: 13:18

”Skulle hellre sett att de inte hittade vraket”

Sommaren 2005 började en grupp män dyka efter skeppsvrak tillsammans, en dryg mil ut i Östersjön. När en dyk­loggbok sedan hamnade hos åklagaren gick allting fort – och männen fick en dom som är unik i sitt slag. .

SvD - Igår: 13:19

Min sommaridyll är rena slagfältet

Så här års söker människor sig till sina trädgårdar, kolonilotter och sommar­stugor. Men där spirar inte bara blommor och odlarglädje, utan också en äckel­driven vilja att utrota..

SvD - 12 jul 24 kl. 14:04

Författaren Dick Sundevall död

SvD - 12 jul 24 kl. 09:25

Anders Kraft lämnar TV4

SvD - 12 jul 24 kl. 08:28

Har metoo-larmen blivit ”old news”?

Anklagelserna mot den folkkära författaren Neil Gaiman publiceras och diskuteras utomlands. Men i Sverige tycks osäkerheten kring hur saken egentligen borde hanteras förpassat den till ett limbo..

SvD - 11 jul 24 kl. 09:00

Soldater hade nejlikor i gevärspiporna

Portugals diktatur upprättades 1926 – och föll mycket hastigt under en revolution 1974. Än i dag firas fortfarande minnesdagen av vad som skulle kallas ”nejlikerevolutionen”..

SvD - 11 jul 24 kl. 08:16

Profilernas sommarlyssning: "Lite snaskigt"

Lyssningstorka under semestern? Här ger några av landets kultur- och nöjesprofiler sina bästa tips på poddar, radioprogram och ljudböcker att lyssna på i sommar..

SvD - 10 jul 24 kl. 20:02

Sveriges kulturråd i Istanbul slutar

I augusti i år slutar Sverige utsända kulturråd i Istanbul. Kulturdepartementet ämnar inte rekrytera någon ny i dagsläget. ”Förhoppningen är att nätverk och samarbeten ska leva vidare”, skriver kulturminister Parisa Liljestrand till SvD..

SvD - 10 jul 24 kl. 17:10

De bästa ”Sommar i P1" hittills – och en varning

Christian Daun tipsar om ”Sommar i P1”-programmen du absolut inte får missa, och utfärdar mild snarkvarning för ett annat..

SvD - 10 jul 24 kl. 17:11

Anne Frank-staty har vandaliserasOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.