Vimmerby Tidning > Nyheter

Saturday, 13 July, 04:14

Vimmerby Tidning - 14 jun 24 kl. 10:28

Bomben: Henning Berg säger upp sig – lämnar AIKEfter mindre än ett år som AIK-tränare lämnar Henning Berg klubben. Norrmannen har själv valt att säga upp sig med omedelbar verkan..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
Berg, AIK, Henning Berg

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bomben, Henning, Bergsäger upp sig , lämnar, AIK

Fler nyheter från Vimmerby Tidning

Vimmerby Tidning - 7 timmar sedan

Mardrömmen för Vimmerbyföraren som vann juniorklassen

Ett tråkigt beslut kanske man tycker. Men så är den sportliga världen – grym, hård och inte alls rättvis. Speciellt om man tänker på juniorklassens vinnare, Ludvig Fransson som var på toppen av världen efter den stora lyckan.

Vimmerby Tidning - 8 timmar sedan

Bildsvep från första finaldagen av Semesterracet

Semesterracets första finaldag bjöd på intensiv körning från samtliga förare och en massor med häftiga bilder. Sporten bjuder då på ett fullspäckat bildextra där många av våra lokala förare finns med. Här kan ni ta del av allt!.

Vimmerby Tidning - 8 timmar sedan

Aggressiva måsar attackerar fotgängare i centrala Vimmerby

Det går fort när en mås bestämmer sig för att rädda sina ungar. Det är häckningstider och risken är stor att man blir föremål för arga måsar. Då är det bra att veta hur man ska agera..

Vimmerby Tidning - 9 timmar sedan

Ludvig Fransson årets vinnare – i juniorklassen: "Magiskt"

Det blev ett händelserikt race för Ludvig Fransson. Han vann nämligen juniorklassen i årets Semesterrace. "Det känns helt otroligt att stå här som segrare", säger Ludvig Fransson efter dagens triumf.

Vimmerby Tidning - 9 timmar sedan

En ny sommarsäsong är igång – populära kaféet firar fem år

I år firar Kafé Tre Systrar fem år. "Jag slutar aldrig förundras över att människor faktiskt kommer hit", säger Erika Gustafsson, en av tre systrar som driver kaféet..

Vimmerby Tidning - 9 timmar sedan

Veteranen en vinnare tre gånger om: "Helt otrolig upplevelse"

Det som såg ut att bli en hedersam andraplats i C-finalen slutade med seger i A-finalen. Mattias Hägg från Hudiksvall gick hela vägen och vann till slut veteranklassen av Semesterracet i smått överlägsen stil. "Det var en helt otrolig upplevelse.

Vimmerby Tidning - 9 timmar sedan

Ludvig Fransson årets vinnare – i juniorklassen

Det blev ett händelserikt race för Ludvig Fransson. Han vann nämligen juniorklassen i årets Semesterrace. "Det känns helt otroligt att stå här som segrare", säger Ludvig Fransson efter dagens triumf.

Vimmerby Tidning - 22 timmar sedan

Caféet som turisterna missar – har ett annat framgångsrecept

För ett år sedan tog Linnea Nilsson från Södra Vi över Kaffebönan Café Vimmerby och blev för första gången egenföretagare. "Det är alltid mycket att lära sig i början. Så det har varit mycket men roligt ändå", berättar hon..

Vimmerby Tidning - 10 timmar sedan

TV: Häng med och mingla bland folkracefansen i Gnagaredalen

Under Semesterracet fylls Gnagaredalen av förare och funktionärer men kanske framförallt av folkracetokiga besökare. Vimmerby Tidnings reporter Maria Fabien tog med sig videokameran och gick en runda bland fansen. Häng med och mingla!.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.