SvD > Nyheter

Monday, 15 July, 17:14

SvD - 14 jun 24 kl. 08:54

”Blotta åsynen fick mig att minnas min tonår”Generationer av kvinnor har fel om ”Pretty woman” – den handlar om att vara en rik man. Maria Maunsbach konfronteras med en stjärtskåra på Föreningsgatan och får en oväntad insikt..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Maunsbach, Föreningsgatan

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Blotta, åsynenfick mig att , minnasmin , tonår

Fler nyheter från SvD

SvD - 1 timme sedan

Kanalen om Crooks tröja: ”Vad i helvete”

Allt fler detaljer kommer fram om mordförsöket mot Donald Trump. En handlar om ett fynd på gärningsmannens kläder. SvD sammanställer vad vi vet om attentatet just nu..

SvD - 1 timme sedan

Domstol avvisar Trumpåtal

SvD - 2 timmar sedan

Bilden av dådet klarnar: ”Pekade i flera minuter”

Vittnen larmar om en skytt på taket – en god tid innan de åtta skotten faller. Bilden av minuterna som skakade USA börjar klarna allt mer. ”Jag står där och pekar i två, tre minuter”, säger ett vittne som såg skytten..

SvD - 3 timmar sedan

Döms för 11 fall av våldtäkt mot barn

Mannen påstod sig vara en tjej eller kille i yngre tonåren. Därefter uppmanande han barn att utföra sexuella handlingar, vilket kan jämställas med våldtäkt..

SvD - 2 timmar sedan

Detaljerna som gör Trumpbilden ikonisk

Bilden på USA:s president Donald Trump med knuten näve började spridas direkt efter mordförsöket i helgen.– Den blev ikonisk sekunden den togs, säger Anna Carlén, huvudlärare på Nordens fotoskola Biskops Arnö..

SvD - 3 timmar sedan

Kraftig fall för Lindex aktieOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.