DN > Nyheter

Saturday, 20 July, 23:10

DN - 14 jun 24 kl. 08:35

Matpriserna stiger – sill och potatis rusarDe genomsnittliga priserna på livsmedel och alkoholfria drycker steg med 0,4 procent i maj jämfört med april i år, visar nya siffror från SCB..
Läs mer på DN
Läs mer om:
SCB

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Matpriserna, stiger, silloch , potatis, rusar

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

Sommartipset: Vackert och ögonöppnande om hotade arter

Sommartipset. Varje vecka under sommaren tipsar DN Kulturs medarbetare om en godbit värd att uppmärksamma. Denna vecka har Birgitta Rubin fastnat för en broderiutställning på Vetlanda museum som levandegör rödlistade arter..

DN - 1 timme sedan

Sportjätten dumpar supermodell efter kritikstorm

Adidas drar tillbaka bilder på supermodellen Bella Hadid från en reklamkampanj för en sko med kopplingar till München-OS 1972. Orsaken är den massiva kritik som riktats mot företaget för att modellen, som fördömt Israels roll i Gazakriget, används i en kampanj som för tankarna till det terrordåd som drabbade landet under olympiaden..

DN - 2 timmar sedan

Högre elpriser väntar i höst: ”Gynnas av att jämföra avtalen”

En ny EU-förordning gör att elpriserna snart väntas öka i stora delar av Sverige. Samtidigt är spotpriserna på låga nivåer. Är det läge att binda elavtalet?.

DN - 3 timmar sedan

Vargens unge, del 29 av 57

Läs tidigare avsnitt här.

DN - 3 timmar sedan

DN Debatt. ”Trädgårdsstadskvarter kan skapa balans i förorterna”

DN DEBATT 21/7. Det blir lättare att nå de politiska målen om man bygger många små ­lägenheter. I Storstockholm ledde det till skevheter på 1970-talet, och det är likadant i dag.

DN - 4 timmar sedan

8,5 miljoner enheter slogs ut i it-kraschen

It-kraschen som på fredagen lamslog världen slog ut 8,5 miljoner enheter, bedömer Microsoft. Det gör haveriet till den största i sitt slag, rapporterar BBC. Detta motsvarar mindre än en procent av alla Microsoftenheter globalt..

DN - 5 timmar sedan

Ledare: Rysslands förhoppning är att väst ska tröttna – det får inte hända

DN 21/7 2024. Militärt stöd är viktigt för att Ukraina ska kunna hålla emot Rysslands invasion. Men över tid är det en annan sak som kommer att avgöra krigets utgång..

DN - 5 timmar sedan

Misstänkta syra-tjuvar jagas över Europa

Den senaste tidens inbrott som utförts med frätande syra är ett känt fenomen i Europa. Nu jobbar Sverige tillsammans med Europol för att lösa de svenska fallen. – Det är en ganska stor apparat, säger Monica Krüger vid gränspolisen..

DN - 6 timmar sedan

Ulrika Knutson: Eva Swartz Grimaldi hade en unik bredd i kultur- och näringslivet

Eva Swartz Grimaldi är död, 68 år gammal. Närmast sörjande är maken Salvatore Grimaldi och hans barn, och brodern Richard Swartz. Hennes professionella mångsidighet och värme är det kollegan och vännen Ulrika Knutson minns starkast..

DN - 6 timmar sedan

Skövlare i Amazonas tvingar urfolk att lämna regnskogen

RIO DE JANEIRO. Skogsavverkningen i den peruanska delen av Amazonas har tvingat världens största isolerade urfolksgrupp att lämna regnskogen. Skövlarna är endast några kilometer från Mashco Piro-stammens område, enligt organisationen Survival International..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.