SvD > Nyheter

Monday, 15 July, 17:29

SvD - 14 jun 24 kl. 08:27

Studentprotester utanför riksdagen
Läs mer på SvD

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Studentprotesterutanför , riksdagen

Fler nyheter från SvD

SvD - 5 minuter sedan

Expert: ”Nu höjer man på ögonbrynen ännu mer”

Veckorna innan valmöten präglas av ett rigoröst säkerhetspådrag med tusentals från Secret service involverade. I alla fall på pappret. Men något gick allvarligt snett i planeringen.

SvD - 15 minuter sedan

Nordea: ”Det handlar inte om penningtvätt”

En rapport i linje med förväntningarna, men på Nordeas konferens var något annat på agendan – det färska penningtvättsåtalet i Danmark. ”Det handlar inte om penningtvätt”, säger vd:n Frank Vang-Jensen under rapportpresentationen..

SvD - 1 timme sedan

Kanalen om Crooks tröja: ”Vad i helvete”

Allt fler detaljer kommer fram om mordförsöket mot Donald Trump. En handlar om ett fynd på gärningsmannens kläder. SvD sammanställer vad vi vet om attentatet just nu..

SvD - 1 timme sedan

Domstol avvisar Trumpåtal

SvD - 2 timmar sedan

Bilden av dådet klarnar: ”Pekade i flera minuter”

Vittnen larmar om en skytt på taket – en god tid innan de åtta skotten faller. Bilden av minuterna som skakade USA börjar klarna allt mer. ”Jag står där och pekar i två, tre minuter”, säger ett vittne som såg skytten..

SvD - 3 timmar sedan

Döms för 11 fall av våldtäkt mot barn

Mannen påstod sig vara en tjej eller kille i yngre tonåren. Därefter uppmanande han barn att utföra sexuella handlingar, vilket kan jämställas med våldtäkt..

SvD - 3 timmar sedan

Detaljerna som gör Trumpbilden ikonisk

Bilden på USA:s president Donald Trump med knuten näve började spridas direkt efter mordförsöket i helgen.– Den blev ikonisk sekunden den togs, säger Anna Carlén, huvudlärare på Nordens fotoskola Biskops Arnö..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.