DI > Ekonomi

Monday, 15 July, 17:05

DI - 14 jun 24 kl. 08:09

Telenor skapar nytt cybersäkerhetsbolagNorska mobiloperatören Telenor etablerar ett nytt cybersäkerhetsbolag, Telenor Cyberdefence, med nordiska ambitioner. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Telenor, Cyberdefence

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Telenor, skapar, nytt, cybersäkerhetsbolag

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Macy’s faller efter avslutade uppköpsförhandlingar

Den amerikanska varuhuskedjan Macy’s avslutar förhandlingarna med investerarna Arkhouse och Brigade, som velat köpa upp kedjan. Aktien faller kraftigt på beskedet. .

DI - 30 minuter sedan

Bostadsrättsföreningen begär återigen Oscar Properties i konkurs

Bostadsrättsföreningen Innovationen, som huserar i ett av de två lyxbyggena Norra Tornen i Stockholm, har återigen ansökt om att försätta fastighetsbolaget Oscar Properties i konkurs..

DI - 45 minuter sedan

Smakstart på rapportsäsongen

Stockholmsbörsen var eld och lågor förra veckan. Uppgången var den största i år, fredagen var årets bästa börsdag och OMXSPI-index satte nytt årshögsta.  Lägg ihop bättre utsikter, lägre räntor och tidigare mönster vid rapporterna så brukar det inte ta stopp där..

DI - 30 minuter sedan

Domare avvisar åtal mot Trump

En domare i Florida avvisar ett åtal mot expresident Donald Trump om hur han hanterade hemligstämplade dokument. .

DI - 45 minuter sedan

Klarabo köper fastigheter i Falun – säljer i Borlänge

Fastighetsbolaget Klarabo har ingått avtal om att förvärva bostadsfastigheter i Falun till ett underliggande värde om 80 miljoner kronor där 80 procent av lägenheterna beräknas ha renoveringspotential. Hyresvärdet uppgår till 7,0 miljoner kronor och förvärvet sker i ett nystartat bolag. .

DI - 45 minuter sedan

Axfoods ordförande har köpt sina första aktier

Dagligvaruföretaget Axfoods styrelseordförande Thomas Ekman, som tillträdde posten 2023, har på måndagen köpt 3.000 Axfood-aktier för sammanlagt närmare 0,8 miljoner kronor..

DI - 1 timme sedan

Millicom avvisar Atlas-bud och meddelar plan

Millicoms styrelse rekommenderar att bolagets aktieägare inte accepterar Atlas formella bud på bolaget och ger samtidigt en uppdatering kring bolagets långsiktiga plan..

DI - 1 timme sedan

Resultathalvering för norska Obos – ser potential i Sverige

Den norska bostadsutvecklaren Obos stärker försäljningen i Sverige men halverar nästan byggstarterna under andra kvartalet. Men Daniel Kjørberg Siraj, vd för Obos är optimistisk över framtidsutsikterna. ”Vi har en tillväxtstrategi i Sverige”, säger han till Di..

DI - 1 timme sedan

USA-börsen inleder uppåt – Trumps bolag rusar

Ledande index i USA stiger vid öppning på måndagen. Donald Trumps bolag rusar efter helgens dramatik där expresidenten utsattes för ett mordförsök. .

DI - 1 timme sedan

Morgan Stanley höjer riktkursen för Netlix inför rapporten

Streamingjätten Netflix har fått riktkursen höjd till 780 dollar från 700 dollar av Morgan Stanley inför Q2-rapporten som släpps den 19 juli. Övervikt-rekommendationen upprepas. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.