UNT > Nyheter

Monday, 15 July, 17:17

UNT - 14 jun 24 kl. 07:33

124 kvadratmeter stort hus i Örsundsbro sålt för 2 500 000 kronorFastigheten på Bangårdsvägen 3 i Örsundsbro har fått nya ägare..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Örsundsbro, Bangårdsvägen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 124, kvadratmeter, stort, husi , Örsundsbro, såltför 2 , 500 000 kronor

Fler nyheter från UNT

UNT - 30 minuter sedan

Just nu: Havererat fordon stör trafiken på E4

Trafiken i riktning mot Gävle på E4 mellan trafikplatserna Månkarbo och Tierp påverkas av bärgning av ett fordon, uppger Trafikverket..

UNT - 30 minuter sedan

Uppsalamusikern Eino Haapala har gått bort

Eino Haapala, gitarrist bland annat i bandet Samla mammas manna, har gått bort..

UNT - 45 minuter sedan

Östra Sala backe – muren som är älskad och hatad

Östra Sala backe är stadsdelssatsningen som har "nära till allt". Tio minuter från city ligger den färgsprakande "muren" av höga hus där unga Uppsalabor blandas med gammal arbetarklass i hyreshusen en bit bort..

UNT - 45 minuter sedan

Kampen mot krisen i ishallen fortsätter: "Måste åtgärdas nu"

Efter kritiken kring Gränbyhallens skick såg kommunen till att åtgärda en del av problemen — men Almtunas klubbchef vill se ytterligare investeringar i ishallen. "Behövs att kommunen satsar lika mycket på hockeyn som man gjort i de andra idrotterna," säger Tobias Pehrsson..

UNT - 45 minuter sedan

Nytt konsultföretag startar i Uppsala

Shanyar Studio AB, som har sitt säte i Uppsala, ska enligt verksamhetsbeskrivningen jobba med "konsultverksamhet inom konst som i första hand riktar sig mot spel- och filmbranschen samt relaterade utbildningsområden"..

UNT - 1 timme sedan

Nu avgörs det – vinst och Sverige är klart för EM

Det är sista matchen i kvalet och Sverige behöver vinna på tisdagskvällen för att ta den andra direktplatsen till EM 2025 bakom redan klara Frankrike..

UNT - 7 timmar sedan

Stöld från bygge i centrala Uppsala: "Stort värde"

Vid ett inbrott på en byggarbetsplats på Seminariegatan i centrala Uppsala stals verktyg och maskiner till ett högt värde. Under måndagen spärrar polisen av platsen för att leta spår..

UNT - 2 timmar sedan

Vd åtalas efter mord på vårdboende

Vd:n för ett LSS-boende i Enköping åtalas för arbetsmiljöbrott genom vållande till annans död, sedan en anställd mördats av en man på boendet i november 2022..

UNT - 2 timmar sedan

Nytt företag startar i Uppsala: Jeb Transportlogistik AB

Bolaget startades 12 juli 2024..

UNT - 4 timmar sedan

Personbil står still på E4 - stopp i ett körfält

Trafiken i riktning mot Uppsala på E4 mellan trafikplats Måby och länsgräns Stockholm/Uppsala påverkas av en personbil som har fått stopp, uppger Trafikverket..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.