DN > Kultur

Saturday, 13 July, 06:29

DN - 14 jun 24 kl. 06:50

Fredrik Strage: Massive Attack blev ett soundtrack till min längtan efter frihetens EuropaMassive Attack kommer till Rosendal garden party i Stockholm på lördag. Det får mig att minnas hur viktiga de var under min ungdom. För det var optimism i luften 1994. Jag var 21 och mådde som en prins..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Strage, Attack, Europa, Rosendal, Stockholm

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fredrik, Strage, Massive, Attackblev ett , soundtracktill min , längtan efter frihetens Europa

Fler nyheter från DN

DN - 14 timmar sedan

Punk Royale: Ingen kan vara oberörd efter den välregisserade matföreställningen

Moderna krogklassiker. Attityd, anarki och lyxiga råvaror har varit stommen i konceptet ända sedan starten. Numera är det ännu mer partystämning än när Punk Royale öppnade – men också mindre omsorg om de lyxiga råvarorna..

DN - 15 timmar sedan

Poeten och konstnären Stig Johansson död

Författaren, poeten och konstnären Stig Johansson har avlidit efter en kort tids sjukdom i närvaro av sin familj, meddelar hans gallerist och förläggare i ett pressmeddelande..

DN - 17 timmar sedan

Louise Boije af Gennäs stjärnspäckade pjäs skjuts upp

Louise Boije af Gennäs nya pjäs ”Säg mitt namn” med Marie Göranzon, Ingela Olsson, Livia Millhagen och Gizem Erdogan i rollerna skulle haft premiär i höst – men föreställningen skjuts fram på obestämd tid..

DN - 19 timmar sedan

Sebastian Lindvall: Hanteringen av odöda måste skärpas om zombiegenren ska överleva

I SVT:s sommarsatsning på monster ingår en trio zombiefilmer med samhällskritisk udd. Sebastian Lindvall oroas av hur dagens filmare hanterar sina odöda och efterlyser mer George A Romero-anda om zombiegenren ska överleva..

DN - 20 timmar sedan

Anders Kraft lämnar TV4

Nyhetsankaret Anders Kraft säger upp sig från TV4 efter 28 år, rapporterar Expressen..

DN - 20 timmar sedan

Carsten Jensen: Det är i avgrundsmörkret mellan politikerna och väljarna som extremhögern växer

Några dagar före parlamentsvalet reser Carsten Jensen i Frankrike och finner en djup besvikelse över president Emmanuel Macron och den politiska mitten. Det är i avgrundsmörkret mellan politikerna och folket extremhögern gror. De som vill rädda den västerländska demokratin och jorden måste komma på något bättre än att avvisa ytterhögerns väljare, skriver han..

DN - 21 timmar sedan

Claes Malmberg: ”En myt att svenskar inte vill se svensk film”

Skådespelaren och komikern Claes Malmberg tillverkar korv på scen i sommar, hyllar läktarkulturen i allsvenskan och använder telefonen bara för att ringa med. Läs hans svar i DN:s sommarenkät..

DN - 21 timmar sedan

Annina Rabe: Andrev Walden säger mer om sig själv än de flesta – utan att nämna sin jobbiga uppväxt

Det är ett labyrintiskt Sommarprat om rymden, vardagen och de ogripbara. Andrev Walden väljer inte det självklara sättet att berätta om sig själv, skriver Annina Rabe..

DN - 23 timmar sedan

Vesna Prekopic: Går det att vara helt sann mot sig själv utan att vara falsk mot andra?

Vi vill ha allt. Vi vill klara oss själva och vi vill bli omhändertagna, vi vill höra till och vi vill bryta oss loss. Det är en mänsklig drift som ibland leder till katastrof, skriver DN:s Vesna Prekopic..

DN - Igår: 21:28

Här är tio evenemang för en lyckad helg i Stockholm

Ett feministiskt dansband, japansk kalligrafi och cirkus till klassisk musik – DN:s Emmakarin Hallheden tipsar om de bästa premiärerna, konserterna, utställningarna och evenemangen, hämtade från DN:s Kalendarium..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.