SR > Nyheter

Saturday, 13 July, 11:50

SR - 14 jun 24 kl. 06:03

Så kan Sveriges EM-miss bli positiv för landets sportbarerFotbolls-EM kommer inte ge det extra klirr i kassan som landets sportbarer hade kunnat få om Sverige lyckats ta en plats.Anastasia Brankovic som har en sportbar i småländska Nybro hoppas EM-gästerna ska lockas av andra skäl.”Jag hoppas ju på att andra favoritlag spelar så man får komma och kolla på dom istället”, säger hon..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Sveriges EM, EM, Sverige, Brankovic, Nybro

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Så kan Sveriges EM-missbli , positivför landets , sportbarer

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

Stoltenberg lättad efter Nato-toppmötet: Viktigt för Ukraina

Stödet till Ukraina ska nu samordnas av Nato, istället för av USA. Det är ett av besluten som fattades på Nato-toppmötet i Washington. Avgående Nato-chefen Jens Stoltenberg beskriver förändringen som avgörande för Ukrainas framtid.

SR - 2 timmar sedan

Elevers sug efter pengar får fler att plugga ekonomi

Ekonomiprogrammet har blivit det populäraste gymnasieprogrammet. Det kan ha att göra med ungdomars intresse för pengar och rikedom, enligt forskare.Tidsandan är en annan i dag, säger Anders Parment, generationsforskare vid Stockholms universitet.

SR - 4 timmar sedan

Rekordstort intresse för Gothia Cup – alla kom inte med

Intresset kring den stora internationella ungdomsturneringen Gothia Cup i Göteborg är större än någonsin. När anmälan öppnade tog det bara 30 sekunder innan kvoten för de lokala lagen var fylld.Det nystartade laget Orust FC lyckades anmäla sig för andra året i rad.

SR - 7 timmar sedan

Hopp om att bärdom ska bli vägledande

Jämställdhetsmyndigheten hoppas att domen där två bärföretagare dömdes till fängelse för grov människoexploatering ska bli vägledande.Thailändska bärplockare är den grupp som varit mest utsatt för arbetskraftsexploatering i Sverige under 2023.Svenska myndigheter har stärkt beredskapen genom den nybildade gruppen ”Task force bär” där Jämställdhetsmyndigheten samarbetar med bland annat Polisen, Skatteverket, Arbetsmiljöverket och Migrationsverket..

SR - 8 timmar sedan

Mångåriga straff för mordet på presidentkandidat

I Ecuador har fem personer nu dömts till fängelse i mellan 12 och 34 år för mordet på presidentkandidaten Fernando Villavicencio, rapporterar Reuters.Det var i augusti förra året som Villavicencio sköts i samband med ett kampanjmöte i huvudstaden Quito.Enligt åklagarna tillhör minst två av de som nu dömts för mordet ett kriminellt gäng i Ecuador.

SR - 8 timmar sedan

En halv miljon hushåll fortsatt strömlösa i Texas

I USA är nästan en miljon hushåll och företag i Texas fortfarande utan ström efter att orkanen Beryl drog in för fem dagar sedan.Samtidigt har det varit nära 40 grader varmt i Houston, och enligt nyhetsbyrån växer frustrationen nu både bland invånarna som inte kan kyla sina hem eller matvaror och företag som inte kan hålla öppet utan ström..

SR - 8 timmar sedan

Finsk polis kan snart rycka ut på larm i Sverige

Ett unikt samarbete mellan svensk och finsk polis ska öka tryggheten för invånarna i Tornedalen.Samarbetet innebär att polispatruller i gränsområdet ska kunna åka på larm och agera självständigt vid akuta händelser i grannlandet och kan bli verklighet redan nästa år.”Vi ska kunna trycka på larmknappen och koppla upp finska kollegor,” säger Mikael Rova, lokalpolisområdeschef i Östra Norrbotten..

SR - 10 timmar sedan

Trump tillbaka på Facebook och Instagram

Nu får den tidigare presidenten i USA, Donald Trump, åter tillgång till sina konton på Facebook och Instagram. Det uppger ägarbolaget Meta.Trump stängdes av från flera sociala plattformar efter attacken den 6 januari 2021 mot den amerikanska kongressen.

SR - 11 timmar sedan

Rättegången mot Alec Baldwin läggs ner

Rättegången mot den amerikanske skådespelaren Alec Baldwin läggs ner, rapporterar nyhetsbyrån AP.Baldwin stod åtalad för vållande till annans död efter att han under inspelningen av en västernfilm i oktober 2021 avlossat ett skott som dödade en fotograf och skadade ytterligare en person. Vapnet, som skulle ha varit laddat med lösa skott, visade sig vara skarpladdat.

SR - 13 timmar sedan

Trycket mot Joe Biden hårdnar – hör om de senaste bakslagen

Stora demokratiska donatorer kommer att frysa utlovade donationer om inte USA:s president Joe Biden hoppar av som Demokraternas presidentkandidat. Detta rapporterar New York Times.Jens Möller, Ekots utsände i USA och Dag Blanck, professor i Nordamerikastudier vid Uppsala universitet intervjuas av Oscar Idemark i Studio Ett kväll..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.