DI > Ekonomi

Monday, 15 July, 16:24

DI - 14 jun 24 kl. 05:00

Detta händer fredag 14 juniInvestmentbolaget Svolder rapporterar och räntebesked från japanska centralbanken, som väntas låta styrräntan förbli oförändrad. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Svolder

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Detta händer, fredag14 , juni

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Millicom avvisar Atlas-bud och meddelar plan

Millicoms styrelse rekommenderar att bolagets aktieägare inte accepterar Atlas formella bud på bolaget och ger samtidigt en uppdatering kring bolagets långsiktiga plan..

DI - 30 minuter sedan

Resultathalvering för norska Obos – ser potential i Sverige

Den norska bostadsutvecklaren Obos stärker försäljningen i Sverige men halverar nästan byggstarterna under andra kvartalet. Men Daniel Kjørberg Siraj, vd för Obos är optimistisk över framtidsutsikterna. ”Vi har en tillväxtstrategi i Sverige”, säger han till Di..

DI - 45 minuter sedan

USA-börsen inleder uppåt – Trumps bolag rusar

Ledande index i USA stiger vid öppning på måndagen. Donald Trumps bolag rusar efter helgens dramatik där expresidenten utsattes för ett mordförsök. .

DI - 1 timme sedan

Morgan Stanley höjer riktkursen för Netlix inför rapporten

Streamingjätten Netflix har fått riktkursen höjd till 780 dollar från 700 dollar av Morgan Stanley inför Q2-rapporten som släpps den 19 juli. Övervikt-rekommendationen upprepas. .

DI - 1 timme sedan

Rustas vd om kundrusningen: ”Vansinniga siffror”

Det finns inget stopp för lågpris, hävdar Rustas vd Göran Westerberg som bubblar av triumf över börsresan hittills. Bolagets kundklubb växer i rekordfart. Kedjan tycks också ha övertygat marknaden som först var tveksam.

DI - 1 timme sedan

Experten: ”Man vet att man får värde för pengarna”

Medan lågprisjättar som Rusta, Biltema och Gekås slår försäljningsrekord år efter år halkar de traditionella kedjorna efter. Ändrade konsumentvanor är här för att stanna, tror Emma Hernell, vd på HUI. ”Man vet att man får värde för pengarna”, säger hon..

DI - 1 timme sedan

Grön öppning väntas i New York – Trumps bolag rusar 50 procent i förhandeln

USA-börserna såg ut att inleda veckan med huvudindexen på uppsidan, investerare ställde sig frågande till hur helgens mordförsök på expresidenten Donald Trump kan komma att påverka både presidentvalet – och marknaden i förlängningen..

DI - 1 timme sedan

Aktiviteten i New Yorks industri sjönk mer än väntat

Federal Reserve New Yorks index över aktiviteten i tillverkningsindustrin i delstaten - Empire State Manufacturing Index - sjönk till -6,6 i juli jämfört med -6,0 i juni..

DI - 1 timme sedan

Blackrocks förvaltade kapital når nytt rekord

Amerikanska Blackrock, som är världens största kapitalförvaltare, har nått ett nytt rekord i de totala tillgångarna under förvaltning, framgår av delårsrapporten för det andra kvartalet..

DI - 1 timme sedan

Investors guldägg Mölnlycke köper in sig i kursrusare

Enligt uppgifter till Di i mitten av juni var Investorägda Patricia nära att stänga flera tilläggsförvärv i närtid. På måndagen aviserade det största innehavet i portföljen, sårvårdsbolaget Mölnlycke, en investering på 15 miljoner dollar för en del av israeliska Mediwound, som rusat på Nasdaq i spåren av strykande åtgång på bolagets produkter i Gazakriget..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.