DI > Ekonomi

Monday, 15 July, 16:37

DI - 13 jun 24 kl. 22:37

Rabatt på 5,8 procent i Integrums riktade nyemissionPriset i Integrums riktade nyemission om 961.539 aktier blev 52 kronor per aktie, vilket således tillför bolaget en emissionslikvid före transaktionskostnader om cirka 50 miljoner kronor..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Integrums

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rabatt, 5,8procent i , Integrums, riktade, nyemission

Fler nyheter från DI

DI - 4 minuter sedan

Bostadsrättsföreningen begär återigen Oscar Properties i konkurs

Bostadsrättsföreningen Innovationen, som huserar i ett av de två lyxbyggena Norra Tornen i Stockholm, har återigen ansökt om att försätta fastighetsbolaget Oscar Properties i konkurs..

DI - 15 minuter sedan

Smakstart på rapportsäsongen

Stockholmsbörsen var eld och lågor förra veckan. Uppgången var den största i år, fredagen var årets bästa börsdag och OMXSPI-index satte nytt årshögsta.  Lägg ihop bättre utsikter, lägre räntor och tidigare mönster vid rapporterna så brukar det inte ta stopp där..

DI - 10 minuter sedan

Domare avvisar åtal mot Trump

En domare i Florida avvisar ett åtal mot expresident Donald Trump om hur han hanterade hemligstämplade dokument. .

DI - 15 minuter sedan

Klarabo köper fastigheter i Falun – säljer i Borlänge

Fastighetsbolaget Klarabo har ingått avtal om att förvärva bostadsfastigheter i Falun till ett underliggande värde om 80 miljoner kronor där 80 procent av lägenheterna beräknas ha renoveringspotential. Hyresvärdet uppgår till 7,0 miljoner kronor och förvärvet sker i ett nystartat bolag. .

DI - 15 minuter sedan

Axfoods ordförande har köpt sina första aktier

Dagligvaruföretaget Axfoods styrelseordförande Thomas Ekman, som tillträdde posten 2023, har på måndagen köpt 3.000 Axfood-aktier för sammanlagt närmare 0,8 miljoner kronor..

DI - 30 minuter sedan

Millicom avvisar Atlas-bud och meddelar plan

Millicoms styrelse rekommenderar att bolagets aktieägare inte accepterar Atlas formella bud på bolaget och ger samtidigt en uppdatering kring bolagets långsiktiga plan..

DI - 45 minuter sedan

Resultathalvering för norska Obos – ser potential i Sverige

Den norska bostadsutvecklaren Obos stärker försäljningen i Sverige men halverar nästan byggstarterna under andra kvartalet. Men Daniel Kjørberg Siraj, vd för Obos är optimistisk över framtidsutsikterna. ”Vi har en tillväxtstrategi i Sverige”, säger han till Di..

DI - 1 timme sedan

USA-börsen inleder uppåt – Trumps bolag rusar

Ledande index i USA stiger vid öppning på måndagen. Donald Trumps bolag rusar efter helgens dramatik där expresidenten utsattes för ett mordförsök. .

DI - 1 timme sedan

Morgan Stanley höjer riktkursen för Netlix inför rapporten

Streamingjätten Netflix har fått riktkursen höjd till 780 dollar från 700 dollar av Morgan Stanley inför Q2-rapporten som släpps den 19 juli. Övervikt-rekommendationen upprepas. .

DI - 1 timme sedan

Rustas vd om kundrusningen: ”Vansinniga siffror”

Det finns inget stopp för lågpris, hävdar Rustas vd Göran Westerberg som bubblar av triumf över börsresan hittills. Bolagets kundklubb växer i rekordfart. Kedjan tycks också ha övertygat marknaden som först var tveksam.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.