DI > Ekonomi

Monday, 15 July, 15:36

DI - 13 jun 24 kl. 22:19

Äntligen fotbollsfest, eller?BERLIN. Ingen pandemi. Inga bojkotthot. Inga diktaturer. Inget mästerskap i flera länder.
Läs mer på DI
Läs mer om:
Berlin

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Äntligen, fotbollsfesteller

Fler nyheter från DI

DI - 2 minuter sedan

USA-börsen inleder uppåt – Trumps bolag rusar

Ledande index i USA stiger vid öppning på måndagen. Donald Trumps bolag rusar efter helgens dramatik där expresidenten utsattes för ett mordförsök. .

DI - 5 minuter sedan

Morgan Stanley höjer riktkursen för Netlix inför rapporten

Streamingjätten Netflix har fått riktkursen höjd till 780 dollar från 700 dollar av Morgan Stanley inför Q2-rapporten som släpps den 19 juli. Övervikt-rekommendationen upprepas. .

DI - 15 minuter sedan

Rustas vd om kundrusningen: ”Vansinniga siffror”

Det finns inget stopp för lågpris, hävdar Rustas vd Göran Westerberg som bubblar av triumf över börsresan hittills. Bolagets kundklubb växer i rekordfart. Kedjan tycks också ha övertygat marknaden som först var tveksam.

DI - 15 minuter sedan

Experten: ”Man vet att man får värde för pengarna”

Medan lågprisjättar som Rusta, Biltema och Gekås slår försäljningsrekord år efter år halkar de traditionella kedjorna efter. Ändrade konsumentvanor är här för att stanna, tror Emma Hernell, vd på HUI. ”Man vet att man får värde för pengarna”, säger hon..

DI - 30 minuter sedan

Grön öppning väntas i New York – Trumps bolag rusar 50 procent i förhandeln

USA-börserna såg ut att inleda veckan med huvudindexen på uppsidan, investerare ställde sig frågande till hur helgens mordförsök på expresidenten Donald Trump kan komma att påverka både presidentvalet – och marknaden i förlängningen..

DI - 45 minuter sedan

Aktiviteten i New Yorks industri sjönk mer än väntat

Federal Reserve New Yorks index över aktiviteten i tillverkningsindustrin i delstaten - Empire State Manufacturing Index - sjönk till -6,6 i juli jämfört med -6,0 i juni..

DI - 1 timme sedan

Blackrocks förvaltade kapital når nytt rekord

Amerikanska Blackrock, som är världens största kapitalförvaltare, har nått ett nytt rekord i de totala tillgångarna under förvaltning, framgår av delårsrapporten för det andra kvartalet..

DI - 1 timme sedan

Investors guldägg Mölnlycke köper in sig i kursrusare

Enligt uppgifter till Di i mitten av juni var Investorägda Patricia nära att stänga flera tilläggsförvärv i närtid. På måndagen aviserade det största innehavet i portföljen, sårvårdsbolaget Mölnlycke, en investering på 15 miljoner dollar för en del av israeliska Mediwound, som rusat på Nasdaq i spåren av strykande åtgång på bolagets produkter i Gazakriget..

DI - 1 timme sedan

Fed-topp: Inte längre meningsfullt med stram penningpolitik

Amerikansk KPI-data för juni månad har försäkrat Fed-chefen i Chicago Austan Goolsbee om att pristrycket lättar, något som stödjer en räntesänkning. .

DI - 1 timme sedan

Storbankerna förlorare på sur börs efter Nordeas rapporttapp

Stockholmsbörsen går fortsatt svagt, med OMXSPI ned 0,8 procent när klockan passerat 13:30 på måndagen. Storbankerna pressas av Nordeas kvartalsrapport medan flera rapporterande bolag belönas med aktieuppgångar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.