Nerikes Allehanda > Nyheter

Friday, 19 July, 07:07

Nerikes Allehanda - 13 jun 24 kl. 08:27

L och KD under spärren till riksdagenL och KD hamnar under spärren till riksdagen i SCB:s senaste mätning av partisympatierna. Båda partierna tappar främst till regeringskollegan Moderaterna..
Läs mer på Nerikes Allehanda
Läs mer om:
KD, SCB, Moderaterna

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: L och KD under spärrentill , riksdagen

Fler nyheter från Nerikes Allehanda

Nerikes Allehanda - 1 timme sedan

Trump efter attentatet: Gud var med mig

Republikanernas presidentkandidat Donald Trump går till val på ett enat USA, säger han i sitt första tal efter helgens mordförsök. – Jag kandiderar för att bli president för hela Amerika, säger Trump som menar att det är Guds vilja att han överlevde..

Nerikes Allehanda - 1 timme sedan

Jakten på förtroende: ”Blir lite desperat”

Speltid i tio av 14 matcher. Trots det samlade Theodor Hansemon bara ihop 90 minuters speltid under vårsäsongen. – På ett sätt har jag känt att jag förtjänat att starta vissa gånger, säger han..

Nerikes Allehanda - 2 timmar sedan

Så påverkas odlingen av klimatförändringarna

Persiko- och valnötsträd i trädgården istället för traditionella päron och äpple. Eller varför inte en Kanariepalm? Förändrade odlingszoner till följd av klimatförändringarna gör att exemplen ovan redan blivit verklighet..

Nerikes Allehanda - 2 timmar sedan

Viaplay ska stoppa kontodelare

Krisande Viaplay backar ekonomiskt och tappar dessutom abonnenter. Mediebolaget brottas dock med ytterligare ett stort problem: 3 av 10 kunder bryter mot avtalet när de delar sina konton, uppger vd:n Jørgen Madsen Lindemann för TT..

Nerikes Allehanda - 2 timmar sedan

Örebroparet: Fem operor i tre länder på en vecka

Verdi, Rossini, Puccini, Debussy – och så Verdi igen. Det är vad operafantasterna Ann-Kristin Örneland och Benny Flemström fått uppleva nu i sommar. På en enda vecka hann de med fem operaföreställningar i tre olika länder..

Nerikes Allehanda - 2 timmar sedan

25-åring får fängelse för dubbla upplopp

Över 170 personer har fått sin dom efter upploppet i Sveaparken för två år sedan. Nu döms ytterligare tre. En av männen ska ha hunnit med två upplopp på samma dag – ett i Rinkeby och ett i Örebro..

Nerikes Allehanda - 2 timmar sedan

Så förändras naturen – runt omkring dig

Sakta, nästan obemärkt, förändras världen. Det blir varmare. Årstidsövergångarna ter sig inte som de brukar.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.