SvD > Nyheter

Saturday, 13 July, 11:30

SvD - 13 jun 24 kl. 08:02

L och KD under spärren i ny opinionsmätning
Läs mer på SvD
Läs mer om:
KD

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: L och KD under spärreni ny , opinionsmätning

Fler nyheter från SvD

SvD - 1 timme sedan

"Ingen insektsapokalyps i Sverige"

Insekterna har inte minskat i antal i Sverige. Den överraskande slutsatsen dras i en ny studie som bygger på analyser av fångst av insekter de senaste 35 åren på fyra olika platser i Sverige..

SvD - 1 timme sedan

Vårdförbundet rasar: ”Får mindre resurser”

Vårdförbundet rasar mot M-förslaget om slopad skatt för vårdpersonal som jobbar övertid. ”Det är en uppmaning till våra medlemmar att jobba mer övertid”, säger Vårdförbundets Maria Lindblom..

SvD - 1 timme sedan

Baskien dominerar i Spaniens EM-lag: "En stolthet"

Senast Spanien spelade EM-final tillhörde tio av elva startspelare Barcelona eller Real Madrid.Nu är det baskerna som dominerar.– Att ett så litet område har så stor representation är bra, säger Mikel Oyarzabal..

SvD - 3 timmar sedan

Naturisters kamp: Vill få fler att vara nakna

En oro sprider sig bland tyska naturister: Intresset för att kasta kläderna minskar.– Vi kommer kämpa för att behålla varenda naken person som vill vara med oss, säger naturisten Alfred Sigloch till The Guardian..

SvD - 7 timmar sedan

Hundratusentals utan el i Texas värmebölja

Nästan en miljon hushåll i och runt Houston i Texas är utan ström sedan elnätet slogs ut i måndags. Samtidigt varnar vädertjänster för temperaturer på uppemot 40 grader..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.