SvD > Ekonomi

Saturday, 13 July, 04:11

SvD - 13 jun 24 kl. 08:02

Fler svenskar vill ha euron
Läs mer på SvD

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fler, svenskarvill ha , euron

Fler nyheter från SvD

SvD - Igår: 13:55

Iran släppte tanker efter svenskkopplad dom

Iran har släppt en oljetanker som landet kapade för över ett år sedan.Kapningen i fjol kopplades av iranska myndigheter till ett rättsfall där det svenska bolaget Mölnlycke är indraget. Dom i fallet föll på torsdagen..

SvD - I förrgår: 21:50

”Bostadsmarknaden tar flera år att vända”

Anställda har fått lämna, tillgångar har sålts. Det är ett mer slimmat JM som nye vd:n Mikael Åslund har tagit över. Aktien steg på onsdagen men Åslund beskriver ett utmanande läge.

SvD - I förrgår: 17:11

Fyrdubblad förlust för H2 Green Steel

Under 2023 har H2 Green Steel skaffat flera kunder och underleverantörer. Samtidigt var förlusterna mer än fyra gånger så stora som året innan visar den färska årsredovisningen..

SvD - I förrgår: 05:50

Fastighetsveteranens kritik: Människor knäcks

Riksbanken måste sänka räntan och politikerna halvera momsen för att få i gång byggandet av nya bostäder. Uppmaningen kommer från fastighetsveteranen Hans Wallenstam – som också varnar för fler konkurser..

SvD - 10 jul 24 kl. 04:10

Strejk på Samsung förlängs

SvD - 09 jul 24 kl. 12:06

”Mathem har varit en enorm besvikelse”

De har satsat 3,5 miljarder. Men nu nollar Kinnevik värderingen av sina tidigare investeringar i Mathem och den norska motsvarigheten Oda.– Det har varit en enorm besvikelse, säger Kinneviks vd Georgi Ganev vid tisdagens rapportpresentation.

SvD - 09 jul 24 kl. 11:31

Billigare att hyra i andra hand: ”Har exploderat”

De stigande boräntorna har fått en oväntad effekt: sjunkande hyror på andrahandsmarknaden. Förklaringen är att utbudet har ökat kraftigt. Men alla är inte positiva till utvecklingen.

SvD - 09 jul 24 kl. 09:48

Klirr i kassan för ryska oligarker

Stora ryska företag har i år ökat eller återupptagit tidigare strypta utdelningar till sina ägare. Miljardutdelningarna tyder på en minskad oro i det ryska näringslivet för de ekonomiska effekterna av invasionskriget mot Ukraina..

SvD - 09 jul 24 kl. 05:30

Pensionärer tjänar tusenlappar på att jobba extra

Mer än en kvarts miljon svenskar fortsätter att jobba – trots att de är pensionärer. Förutom att de får mer pengar verkar jobbonärerna också se andra värden i att stanna i arbetslivet.– Man kan inte bara sitta på rumpan, säger 76-årige Jakob Goldberg som jobbar heltid i sommar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.