Expressen > Kultur

Saturday, 20 July, 23:54

Expressen - 13 jun 24 kl. 06:15

Polisen som vill döma 17-åringar till fängelseMed sina 30 år som polis i Järva har Mats Lindström en unik inblick i gängkriminaliteten. Vesna Prekopic tycker hans och Fredrik Sjöshults bok är föredömlig..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Järva, Mats Lindström, Prekopic, Fredrik Sjöshults

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polisensom vill , döma, 17-åringartill , fängelse

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 11 timmar sedan

Hjältar har aldrig fått se ut så här

I veckan intog filmen om Gyllene tider svenska biografer.Jens Liljestrand ser en film som inte påminner om något annat..

Expressen - 17 timmar sedan

Gängvåld är kasst – men fler dör av avgaser

Brist på pengar, dåligt klimat och ingen biljard – författare har alltid gillat att gnälla.Malte Persson menar att det bästa man kan göra är att klaga på ett lustfyllt sätt..

Expressen - Igår: 12:17

Ulf Dageby ville inte ha rollen som schlagerhatare

Ulf Dageby blev aldrig riktigt av med epitetet schlagerhatare.Gunilla Brodrej funderar över vad allmänheten och medierna väljer att minnas..

Expressen - Igår: 12:02

Är Benjamin Ingrosso helt enkelt Ulf Kristersson?

Kvinnor i sommarklänning och lokala rotarypampar.Teodor Stig-Matz ser Benjamin Ingrosso i Helsingborg och undrar var ungdomarna är..

Expressen - Igår: 06:00

Ryssland har alltid dominerat Östeuropa

Sofi Oksanens nya bok ska handla om Putins krig mot kvinnorna. Theo Vareman har läst en essä som snarare diskuterar kolonialism..

Expressen - Igår: 06:00

Vi blir avtrubbade av flödet på Instagram

På sociala medier sprids bilder av förstörelsen i Gaza bredvid reklam för glittriga sandaler.Nora Adin Fares skriver om hur vi ska undvika att bli avtrubbade inför våldet..

Expressen - I förrgår: 16:00

Kämpar mot extremhöger i Frankrikes Sölvesborg

I tio år har hon kämpat mot Marine Le Pens högerextrema Nationell samling på nordfranska landsbygden.Eric Luth läser om Marine Tondeliers politiska skrift ”Nyheter från fronten”..

Expressen - I förrgår: 06:00

Dagens litteratur borde bli mer självupptagen

Lord Byron är inte den enda poet som förhärligat sig själv, men han var bäst på det. Helena Granström läser ”O dåna ocean”, en bok långt ifrån dagböckernas småaktiga internbråk..

Expressen - I förrgår: 06:00

Rollerna är ombytta – nu är Macron förlorare

I en orolig värld har Ursula von der Leyen klivit fram som Europas självklara ledare.Nils Torvalds skriver om hur Tyskland och Frankrike tappar inflytande i det europeiska maktspelet..

Expressen - 17 jul 24 kl. 12:04

Därför hatar han abort och homoäktenskap

J D Vance och Édouard Louis har båda skildrat den vita arbetarklassens resa mot högerextremismen. Clara Sandelind förklarar varför de dragit helt olika slutsatser av analysen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.