SR > Kultur

Monday, 15 July, 17:44

SR - 13 jun 24 kl. 06:30

Djävulen gästar TV-showen i ”Late night with the devil””Late night with the devil” är fyndig skräck om en TV-talk-show som spårar ur när en flicka besatt av djävulen bjuds inBrödernas Cameron och Colin Cairnes har skrivit och redigerat ”Late night with the devil”.
Läs mer på SR
Läs mer om:
TV, Cameron, Colin Cairnes

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Djävulen, gästar, TV-showeni , Late, night, with, the, devil

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

Ett av Nimis torn har rasat

Lars Vilks konstverk Nimis på Kullaberg i Skåne har skadats, rapporterar Helsingborgs dagblad. Nimis vänner, som är en ideell förening som arbetar för konstverkets bevarande, ska nu undersöka skadan och försöka resa tornet igen. Lars Vilks arbetade med Nimis från 1980 och fram till sin död 2021..

SR - 3 timmar sedan

Bill Viola är död

I helgen kom beskedet att den amerikanske konstnären Bill Viola gått ur tiden. Han räknas till videokonstens pionjärer men fann inspiration i äldre tiders konsthistoria. Bill Viola blev 73 år gammal..

SR - 7 timmar sedan

Rättegången mot Alec Baldwin läggs ner

Rättegången mot den amerikanske skådespelaren Alec Baldwin läggs ner.Baldwin, som grät av glädje i rätten, är nu en fri man, trots att han av misstag har skjutit ihjäl en filmfotograf vid inspelningen av filmen Rust år 2021.Domaren har slagit fast att åklagarsidan har hanterat möjligt bevismaterial på ett så felaktigt sätt att åtalet läggs ner.

SR - 9 timmar sedan

Ny utställning guidar till 1000 år gamla kyrkor

Stockholms läns museum har lanserat den digitala utställningen Medeltida kyrkor.Syftet är att guida besökarna till de 92 medeltida kyrkor och kyrkoruiner som finns runt om i länet.”Man får en förståelse för allt det som finns runt omkring oss.

SR - 11 timmar sedan

Filmbranschen kräver ändring av kritiserat stöd

Nu kräver flera stora aktörer i filmbranschen att det statliga stödet för att få fler filminspelningar till Sverige ändras.Ansökningsförfarandets först-till-kvarn-princip gjorde att vårens pengar tog slut på en minut och sju sekunder.Det är försent att vänta till att en ny filmpolitik är på plats 2026 eller senare, menar undertecknarna i ett brev till Kulturdepartementet..

SR - 12 timmar sedan

Så toppar Bruce Springsteen formen på turnén

Ikväll intar Bruce Springsteen Stockholm för den första av två konserter.Det är den 37:e gången som New Jersey-sångaren spelar i Sverige.Men hur är egentligen dagsformen på ”Bossen”?

SR - Igår: 15:46

Skådespelerskan Shannen Doherty är död

Skådespelerskan Shannen Doherty har avlidit, uppger hennes publicist Leslie Sloane för People magazine. Hon blev 53 år gammal.Hon dog på lördagen efter flera års kamp mot cancer.

SR - Igår: 08:30

Schweiziskt parti kräver folkomröstning om Eurovision

Årets Eurovision-vinnare Nemo såg till att det blir Schweiz som ska arrangera tävlingen 2025.Men nu möter Eurovision politiskt motstånd från det konservativa partiet EDU som kräver folkomröstningar i de schweiziska städer som anmält sitt intresse att vara värdar för tävlingen.EDU är ett litet parti, men har, enligt The Guardian, fått visst stöd för sitt förslag i andra konservativa grupper..

SR - I förrgår: 10:30

Sista turnén med Nationalteatern: ”Bästa någonsin”

Nationalteaterns Rockorkester ger sig ut på turné.De säger att det blir deras sista, men det är inte första gången de sagt så.Bandmedlemmen Ulf Dageby berättar i P4 Extra om sitt musikintresse – som kanske verkar lite udda från musiken han själv gör..

SR - 12 jul 24 kl. 16:54

Svag krona eller ej – svenska artister inte för alla

När den svenska kronan är svag är det billigare att boka svenska än internationella akter, vilket Live Nation och Way out west vittnat om till Ekot.Även festival- och konsertarrangören Clandestino i Göteborg påverkas av valutakursen, men svenskt är inte ett alternativ för dem.”Vårt koncept är äventyrlig musik och konst bortom gränser.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.