Jönköpingsnytt > Nyheter

Saturday, 13 July, 06:25

Jönköpingsnytt - 13 jun 24 kl. 06:01

Onsala BK — Jönköpings Södra IFLivesänd match i Ettan södra herr mellan Onsala och Jönköping. Matchstart klockan 13.00. Matchen spelas på Rydets IP..
Läs mer på Jönköpingsnytt
Läs mer om:
BK, Södra IF, Ettan, Onsala, Jönköping, Rydets IP

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: OnsalaBK , Jönköpings, SödraIF

Fler nyheter från Jönköpingsnytt

Jönköpingsnytt - 30 minuter sedan

Fick över 200 svar: ”Vad sjutton håller folk på med?”

Brottsofferjouren Jönköpings län letade ny administratör och satte in en annons. Gensvaret var överväldigande. På tre veckor fick de in över 200 svar.

Jönköpingsnytt - 30 minuter sedan

Skippar lönen – för att rädda personalen • Så många är arbetslösa i din kommun

Arbetslösheten ökar i länet jämfört med tidigare år och företagarna i länet har det tufft. – Många medlemmar väljer att inte ta ut lön för att kunna behålla sin personal, säger Frida Boklund regionchef för organisationen Företagarna i Jönköpings län..

Jönköpingsnytt - 8 timmar sedan

”Diggiloo är härlig svensk sommar” – publikfest på klassisk sommarshow i Gränna

Tusentals åskådare på Ribbavallen i Gränna fick på fredagen njuta i solen när Diggiloogänget kom på besök. I publiken fanns schlagerfans, allmänt festsugna och ett par som blivit bortrövade..

Jönköpingsnytt - 11 timmar sedan

Sportkörning på travbanan: ”Gemenskapen det som lockar”

För drygt en månad sedan hölls Classic Motor på travbanan. Under helgen handlar det om ännu mer klassiska fordon – men med bara en hästkraft. – Jag gillar dressyren bäst, men ser fram emot maraton med skräckblandad förtjusning, säger Sofi Randau från Forserum..

Jönköpingsnytt - 12 timmar sedan

Här poserar de – med tjocka sedelbunten

De fyra männen blev tipsade om en stor mängd kontanter i en lägenhet i Uppsala. Men bilen de åkte med från Jönköping fastnade på en övervakningskamera, och nu åtalas alla fyra, misstänka för inbrottsstöld..

Jönköpingsnytt - 13 timmar sedan

Ökat söktryck på JU – det här vill flest plugga

I dagarna har årets studenter fått sitt första antagningsbesked och söktrycket till Jönköping University har återigen ökat. – I augusti kommer det ungefär 3500 nya glada studenter till Jönköping University, säger Anders Jonzon, kommunikationsdirektör på JU..

Jönköpingsnytt - 13 timmar sedan

Sandhem nobbas – här ska storfabriken ligga

Den planerade biokolfabriken kommer inte att byggas i Sandhem. Istället blir placeringen i Mullsjö. – Jag gör bedömningen att det ska börja byggas nästa år, säger kommunstyrelsens ordförande Per Högberg (KD)..

Jönköpingsnytt - 13 timmar sedan

”Om någon stressar är det en red flag”

Att snabbt hitta ett bra boende kan vara både krångligt och kosta mer än planerat. Sharon Lavie, privatekonom på banken Lendo ger sina bästa tips för att undvika att bli blåst. – Om någon stressar är det en red flag, säger Sharon Lavie..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.